Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Juan carlos Laguia

Impecable actuación de Juan Carlos

El primer equip del Nou Bàsquet Alzira, el senior masculí, va debutar amb una victòria en el seu retorn a Preferent en un partit vibrant fins a l’últim segon. El conjunt que entrena Alberto Lahoz es va emportar el primer duel de la temporada amb una excel·lent actuació d’un veterà de luxe, Juan Carlos Laguía, que tornava a les files de l’equip alzireny tres anys després i que va desatascar l’atac alzireny en els moments en que l’equip més ho necessitava.

El primer quart va mostrar el que anava a ser l’encontre, un partit d’anada i tornada, amb una gran intensitat en el joc, en el que aualsevol dels dos equips va poder guanyar. L’impetu inicial va permetre al Nou Bàsquet Alzira anotar els primers punts fins que els visitants aconseguiren ajustar la seua defensa. L’encontre discorria molt igualat amb una lleugera avantatge dels visitants, que no va superar els tres punts (7-10). Muri va tirar del carro en anotació i l’encontre se’n va anar amb taules al final dels primers deu minuts (14-14).

Alberto lideró el juego interior en el primer tiempo.

Els alzirenys eixiren de nou a la pista molt més concentrats en atac de la mà de Rafa Ros i Juanlu, i es mostraren per moments més intensos en defensa, cosa que els va permetre aconseguir un avantatge de vuit punts (27-19). Però, tot seguit, el Genovés va traume profit dels problemes en el balanç defensiu dels nostres jugadors i, amb un parcial de 0-7 en minut i mig, van deixar el partit igualat de nou (27-26).

El C.B. Genovés es va posar en zona i el Nou Bàsquet Alzira es va atascar per moments. En eixe moment del partit va aparéixer la figura de Juan Carlos Laguía, qui va anotar sis punts consecutius, permetent així als alzirenys arribar al descans amb una mínima diferència al seu favor (39-36).

nb alzira cb genoves

Genovés no encontró la defensa adecuada para detener el juego interior.

En la represa, la conexió Alberto-Óscar va començar a funcionar i el Nou Bàsquet Alzira ampliava la seua diferència en l’electrònic fins al 50-42 que es registrava en l’equador del tercer quart. En el moment en que semblava que els jugadors d’Alberto Lahoz podien trencar definitivament el partit, una tècnica a Rafa Ros per protestar una decisió arbitral, va donar ales als visitants, que acabaren el quart a només quatre punts (62-58).

Els de la Costera eixirien molt més entonats en l’últim periode i gràcies al seu encert des de la línea de tres punts es posaren per davant en l’electrònic (71-73). Mentres tant, el Nou Bàsquet Alzira es mostrava despitat en defensa i atascat en atac. De nou l’eixida a la pista de Juan Carlos va fer de revulsiu per a atacar la zona rival i va canviar la marxa del partit, que no pintava molt bé per als alzirenys.

Sis  punts consecutius seus donaven al Nou Bàsquet Alzira una renda de quatre punts (77-73) a falta de menys de tres minuts. Però a continuació un triple dels visitants, posava més emoció encara (77-76). En el tram final, tingueren Juan Carlos i Muri en la seua mà la victòria des de la línia de personal, però la falta d’encert va fer que el Genovés no donara el partit per perdut.

En les acaballes de l’encontre, amb un marcador de 82-78, el C.B. Genovés encara va tindre oportunitat d’anotar una última cistella que va deixar el resultat en el definitiu 82-80, una victòria patida que ha de servir d’injecció de moral per a l’equip que entrena Alberto Lahoz i com a estímul per a continuar entrenant i millorant en el seu joc.

5 comentarios para “EL SENIOR MASCULÍ GUANYA EN EL SEU RETORN A PREFERENT”

 • Alberto (Mister) says:

  tranki juancar, ke s’han portat…

  Tu preparat pq quan acabes de currar tb patiràs, jejeje.

  au. t’esperem la setmana ke ve?

 • J CARLOS says:

  ei xiquets com ha anat la setmana espere que be, ale a seguir currant que la lliga sera llarga. albertet no el apretes molt. bueno si apretalos que son jovens, el partidets pa cuant jo estiga. au

 • Espectador says:

  He visto la segunda parte del partido y me ha encantado, cualquiera que hubiese ganado habría sido justo vencedor! Enhorabuena a los dos equipos y en especial al genovés por su deportividad. Volveré el próximo partido porque he disfrutado mucho.

 • genoves_4 says:

  gran partit el oferit per els 2 eqips. encara q a nosaltres ens falta altura, mol bon partit de laguia aprofitant ixe aspecte!!! sort en els proxims partits, ens vegem!!!

 • Alberto (Mister) says:

  enhorabona xic per la victoria en el retorn a preferent!!
  Pero hi han moltes coses a millorar i a reflexionar, si volem ser un ekip competitiu en akesta categoria.

  Enhorabona al Genoves pel seu gran treball!! Va ser un ekip amb les idees clares i fins a la fi va anar amb elles.

  Hui toca treballar molt per millorar.

  ÀNIM I FORÇA

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials