Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

VICTÒRIA EN L´ÚLTIM SEGON DEL SÈNIOR B

Alzira le gana aguadassuar

El equipo mejoró notablemente en la segunda parte

Pel que fa a la resta de la jornada, el sènior masculí B es va imposar al CB Guadassuar per 39-38 en un partit molt dur que es va inclinar a favor del alzirenys gràcies a una cistella de Salva en l’últim segon. L’equip que entrena José Borrull va saber sobreposar-se a una primera meitat molt adversa, amb un tanteig baix i molt dura per moments, i va arribar al tram final amb opcions de victòria.

En canvi, el sènior femení va patir l’única derrota de la jornada davant del CB Almussafes. Després d’una bona primera part, en la qual les deixebles de Fran

baloncesto femenino alzira

El equipo disputó una gran primera parte.

Pérez “Villa” se n’anaren al descans amb una diferència en contra de dos punts (20-22), en la segona part no van poder aguantar el fort ritme de joc que van imposar les visitants i es va arribar al final del partit amb un marcador en contra de 44-66.

D’altra banda, l’equip júnior masculí es va imposar sense massa complicacions per 79-30 al Bàsquet Manuel, un conjunt que debutava en categoria federada. El conjunt que entrena Pablo Brocca va intentar desplegar el seu joc basat en la intensitat defensiva i

baloncesto en alzira, juniors

Los juniors ganaron sin problemas.

la velocitat en atac. El partit es va decidir en el segon quart, en el qual els alzirenys van anotar un parcial de 26-8, desplegant per moments una defensa molt intensa. Va destacar l’actuació d’Adrián Pardo i Bernat Cases, que van liderar a l’equip durant tot l’encontre.

5 comentarios para “Jornada 1 SÈNIOR B, SÈNIOR FEMENÍ I JUNIOR”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials