Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

EL SÈNIOR MASCULÍ GUANYA AL BENIFAIÓ EN UN TERCER QUART ARROLLADOR (50-73)

Juanlu completo un buen partido defensivo.

El sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira ha aconseguit la segona victòria de la temporada a la categoria de Preferent a la difícil pista del C.B.M. Benifaó, gràcies a un tercer quart arrollador dels jugadors d’Alberto Lahoz, els quals, amb un joc quasi perfecte, van acabar per desarbolar al conjunt local.

El Nou Bàsquet Alzira va eixir en tromba i amb un parcial de 0-11 en els primers tres minuts, de la mà de Fran i Muri, aconseguia establir les primeres diferències en el marcador. La defensa alzirenya començava a funcionar i ofegava l’atac dels locals. Però després d’un bon inici, els següents minuts donaren pas a un lleuger domini local, coincidint amb la tercera personal comesa per Rafa Ros, que el va obligar a abandonar la pista. El conjunt alzireny anava cedint terreny però es mantenia per davant en el primer parcial (14-15).

basquet benifaio cb alginet

Alberto siempre una garantía. El equipo cerró la zona y le dio dinamismo al juego.

Els locals van arribar a posar-se per davant en el començament del segon període (18-17). L’atac alzireny es trobava en dificultats i només Óscar aconseguia anotar. L’encontre es va igualar i va entrar en una fase de d’errades i imprecisions per part dels dos equips, amb xicotets avantatges per al Nou Bàsquet Alzira, fins arribar al descans amb un 25-29.

En la represa va continuar la mateixa tònica d’igualtat entre els dos conjunts. Quan faltaven sis minuts per al final del període i el marcador reflectia un empat a 32, la quarta falta personal de Pau feia saltar les alarmes. En eixe moment, va arribar la reacció. El Nou Bàsquet Alzira va posar més pressió a la pìsta per tal d’evitar la fluidesa del joc del Benifaò. Els homes d’Alberto Lahoz aconseguien així deixar sense idees als locals i començaren a obrir distàncies.

Rafa volvió a ser decisivo en el partido. Rompió el partido con 2 triples y una canasta en 4 ataques.

Va ser aleshores quan Rafa Ros va agafar la direcció de l’equip. La intensitat defensiva dels alzirenys va cegar l’atac local i, a més, les continues recuperacions els permetien anotar amb facilitat en transició. A la superioritat defensiva, se li sumava també l’encert en el tir exterior. Els alzirenys passaren a controlar el ritme de l’encontre i no van deixar passar l’oportunitat de finiquitar el partit. En uns minuts arrolladors, el marcador va passar al 37-57 amb el qual es va tancar el tercer període.

L’últim quart va ser de tràmit. El Nou Bàsquet Alzira va sentenciar en apenes tres minuts, amb una màxima diferència de 37-64, aprofitant la velocitat de Rafa, Oscar i Muri. En el tram final, el conjunt d’Alberto es va limitar a controlar el ritme del partit i a aguantar els atacs dels locals, fins a deixar el marcador en el definitiu 50-73. D’esta manera, el sènior masculí aconsegueix sumar una important victòria fora de casa, la primera de la temporada.

7 comentarios para “EL SENIOR GANA EN BENIFAIÓ”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials