Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

ESCOLAPIAS “B” 23 – GRUPHAC ARQUITECTURA ALZIRA 51

(2-5 / 6-4 / 0-4 / 2-4 / 2-8 / 0-16 / 6-0 / 5 -10)

L’equip Infantil del GRUPHAC ARQUITECTURA ALZIRA que milita en el Grup B de categoria Preferent, iniciava la temporada visitant la pista de Escolapias B, equip format principalment per jugadors de primer any, amb gran qualitat tècnica però si exceptuem al seu pivot, el més alt dels vint-i-dos que ahir jugaren, encara amb poca altura i corpulència.

Des del primer moment els locals tragueren les seues armes, imprimint un ritme de joc trepidant i corrent sense desmai. Afortunadament els alzirenys isquéren concentrats en defensa amb bones ajudes i efectius dos contra un que impedien als ràpids jugadors locals trencar la defensa alzirenya. El perill podia vindre per part del pivot local, però a més de rebre pocs balons, va estar sempre ben vigilat pels homes alts Eric, Oscar i Jesús, especialment per este últim, molt més encertat en defensa que en atac. Els de la Ribera anaren sempre per davant però la falta de decisió per a penetrar fins la cistella així com la poca confiança i les males eleccions en el tir exterior feien que el marcador es mantinguera ajustat durant els quatre primers periodes, arribant-se al descans amb un avantatge de 7 punts (10-17).

El partit semblava ben encaminant però la diferència era encara exigua i no hi havia lloc per a la relaxació.

En la segona meitat Escolapias va començar a notar el cansament, el seu joc era menys vibrant i precís mentre que els d’Alberto saberen mantindre les virtuts dels primers vint minuts i anar polint alguns defectes. Un parcial de 2-8 en el cinqué temps va marcar les primeres diferències importants, si be el partit es va trencar definitivament en el sisé. La intensa pressió defensiva dels alzirenys va propiciar nombrosos robatoris de baló i contratacs moltes vegades culminats per Eric, “l’expreso de Pekin” al que ningú no podia detindre. Un parcial de 0-16 deixava l’electrònic en 12-41 i el partit sentenciat a la fi del sisé període.

Amb el partit ja sentenciat, Alberto va aprofitar per donar minuts a tots els jugadors mentre que els locals que continuaren lluitant fins l’últim segon, impediren que la diferència continuara eixamplant-se.

Esperançador començament i bon treball de tot el col·lectiu, si be les possibilitats reals del nostre GRUPHAC s’hauran de mesurar davant d’altres rivals més experimentats. Este equip encara haurà de suar a muntó, però el marge de millora també és gran.

2 comentarios para “EL GRUPHAC ARRANCA AMB FORÇA”

 • Alberto (Mister) says:

  ENHORABONA XIKETS!!! gran treball col·lectiu, amb un gran sacrifici defensiu ke ens farà ser un ekip competitiu.
  Ara toca millorar ofensivament, creure en nosaltres i confiar en nosaltres.

  Diumenge a disfrutar-ho, dilluns a treballar dur…

  ÀNIM I FORÇA XICS

 • Miquel S. says:

  Bon partit encara q tnim q seguir treballant l’atac i no atascarmos com mos va pasar ahir.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials