Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

N.B. ALZIRA 56 – GATA ALEHOP 39

(9-9 / 19-5 / 14-8 / 14-17)

El Senior Femení va confirmar la seua línea ascendent imposant-se amb claredat al Gata Alehop.

Victoria y buen juego del senior femenino.

Les xiques de Villa van iniciar el partit una mica relaxades, de manera que el primer quart va acabar amb empat a 9. En la continuació les alzirenyes començaren a apretar en defensa, propiciant perdudes de baló de les rivals i ràpids contratacs que serviren per anar-se’n al descans 14 punts per davant (28-14).

El bon nivell defensiu i l’encert en atac es mantingueren en la represa de manera que a la fi del tercer quart tot semblava solventat (42-22). Però una nova falta de concentració de les locals va propiciar un parcial de 0-10 que tornava a posar a les de la Marina en el partit (46-36) a falta de 3 minuts. El temps mort demanant per Villa va servir per donar l’espenta definitiva a les seues jugadores que responien amb un parcial de 10-3 marcant una distància ja inabastable per l’equip visitant.

L’entrenador alzireny manifestava a la fi de l’encontre la seua satisfacció pel sacrifici defensiu de les jugadores en molts moments del partit així com la millora en el tir exterior (3 triples) i en els tirs lliures (10 de 20).

Estadística: Elena (4 P, 1R), Susana (4P, 8R), Soraya (9P, 1R), Melisa (8P, 1R), Sarah (3P, 1R), Inma (8P, 4R), Neus (1R), Laura (7P, 9R), Lydie (2P, 3R), Esme (11P, 6R).

4 comentarios para “SEGONA VICTÒRIA CONSECUTIVA DEL SENIOR FEMENÍ”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials