Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

EL NOU BÀSQUET ALZIRA ES MANTÉ INVICTE DESPRÉS DE GUANYAR AL DÉNIA

L’equip que entrena Alberto Lahoz va aconseguir la tercera victòria de la temporada davant d’un equip jove i en procés de reconstrucció

Alzira, 25 d’octubre de 2010.- El sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira es manté invicte en la recentment estrenada categoria de Preferent, després d’aconseguir la tercera victòria davant del C.B. Dénia (78-48), un equip molt jove que la temporada passada va militar en categoria autonòmica i que enguany es troba en ple procés de reconstrucció.

Com en partits anteriors, el conjunt alzireny va eixir a la pista amb una marxa més i va marcar les primeres diferències al seu favor (7-0). Els jugadors d’Alberto Lahoz pressionaven en tota la pista i encaraven amb facilitat la cistella contrària. Fins que el C.B. Dénia va ajustar la seua defensa i el partit va començar a igualar-se. D’esta manera es va arribar al final del primer parcial amb taules al marcador (17-17).

El segon quart va continuar amb la mateixa tònica. El Dénia va portar el partit al seu terreny, sense deixar que els locals pogueren traure profit la seua millor arma: el contraatac. El conjunt alzireny volia córrer, però la precipitació en les seues accions el portava a cometre massa errades. El Nou Bàsquet Alzira mantenia la intensitat defensiva, ofegant el joc dels visitants, però en atac es mostrava desordenat. Així s’arribava al descans amb un marcador de 35-25.

En la represa, el conjunt alzireny va continuar controlant el joc, però no era capaç trencar el partit. Enfront es trobava un equip intens en defensa que, amb una pressió continuada a tota la pista, dificultava l’elaboració del joc. El tècnic local es va vore obligat a demanar un temps mort per a reconduir la situació. El canvi de defensa i una millor circulació del baló van servir per a que els nostres començaren a ampliar diferències al final del tercer període (55-38).

En l’últim quart, va continuar defensant amb intensitat el conjunt alzireny, els seus pivots controlaren el joc en la pintura i les diferències s’ampliaren a poc a poc fins al 78-48 amb el qual es va arribar al final del partit. Al final, el Nou Bàsquet Alzira aconsegueix la tercera victòria de la temporada a l’espera de visitar la setmana que ve la pista del sempre difícil C.B. Canals


Triomf del sènior femení

D’altra banda, el sènior femení va aconseguir una nova victòria, la segona de la temporada, davant del C.B. Gata per 56-39. El primer quart va acabar amb taules al marcador (9-9), però en la continuació les alzirenyes començaren a apretar en defensa, propiciant pèrdues de baló de les rivals i ràpids contraatacs que serviren per anar-se’n al descans per davant (28-14).

El bon nivell defensiu i l’encert en atac es van mantindre en la represa de manera que a la fi del tercer quart tot semblava resolt (42-22). Però la falta de concentració de les locals va propiciar un parcial de 0-10 que tornava a posar a les de la Marina en el partit (46-36) a falta de tres minuts. El temps mort demanat per “Villa” va servir per a reconduir la situació i les jugadores alzirenyes responien amb un parcial de 10-3 que servia per a tancar el partit.

La jornada dels nostres equips federats es va completar amb la derrota dijous passat del júnior masculí a la pista del C.B.M. Benifaió per 62-58, en un partit molt igualat en el qual els jugadors que entrena Pablo Brocca van donar la cara en tot moment i van arribar al tram final amb clares opcions de victòria.

Victòries de cadets i infantils

Pel que fa a la resta de la jornada, el cadet masculí va aconseguir la victòria en el seu debut en lliga a la pista del C.B. Sueca per 50-77. Després d’un primer quart molt igualat, el conjunt que entrena Pablo Brocca va ajustar la defensa en el segon quart i va millorar l’efectivitat ofensiva, anant-se al descans per davant en el marcador (20-37). En la segona part, els jugadors alzirenys sentenciaren el partit aprofitant el joc ràpid en transició i corrent el contraatac.

D’altra banda, l’infantil masculí blanc Gruphac Arquitectura Alzira va debutar amb victòria a la pista del C.B. Escolàpies “B” de València per 23-51, en un partit que es va mantindre igualat durant la primera part i que els alzirenys van trencar definitivament en la segona meitat, gràcies a la intensa pressió defensiva, que va propiciar moltes recuperacions de baló i eixides a la contra.

En canvi, l’infantil masculí grana, format en la seua majoria per jugadors de primer any, va caure derrotat en el seu debut a la pista del C.B. Genovés per 61-27. Els jugadors que entrena Kike Camarena van acusar la falta d’experiència a la categoria durant la primera part, però en la segona meitat donaren mostres del joc que s’espera d’ells.

[Galleries 32 not found]

2 comentarios para “RESUMEN DE LA JORNADA – fotos-”

  • Miguel says:

    Que bien! a seguir asi! ese senior es la caña! cuando vuelva me pasaré a ver algún partido! el año que viene en autonómica!

  • Mentxy says:

    enhorabuena por esta jornada tan buena! se ve el esfuerzo y el trabajo bien hecho en el club. a seguir así que pronto tendrán más exitos deportivos.
    Cuando comienzan los mas pequeños?
    Recuerdos a todos los entrenadores y la comisión directiva! Buen trabajo!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials