Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

C.B. GENOVÉS 50 – N.B.  ALZIRA 63

(8-11 / 11-8 / 6-14 / 9-11 / 2-13 / 14-6)

El nostre equip Aleví inaugurava la temporada a Genovés i ho ha pogut fer amb victòria.

L’equip de la Costera sempre ha sigut un rival lluitador i difícil per als nostres equips més menuts i enguany, que compta amb alguns jugadors molt destacats com els dos bases, xic i xica, i l’alt pivot núm. 15, no ho ha estat menys.

Els dos primers períodes han estat molt igualats arribant-se amb empat a 19 després dels primers 16 minuts de joc. Gràcies sobre tot a la bona connexió entre Jorge i Josep els alzirenys han començat a establir les primeres diferències a la fi del tercer temps (25-33).

En la represa tornava a la pista la base núm. 10 que en la seua aparició anterior havia posat en dificultats als nostres xiquets, repartint joc i penetrant a cistella amb facilitat. Però esta vegada l’excel·lent marcatge d’Emili sobre la base, així com de Carles sobre el pivot núm. 15, l’encert anotador d’Ignacio i la bona actitud de tot l’equip han servit per a imposar-se al marcador i continuar augmentant la diferència (34-44).

El cinqué període ha estat el definitiu. Mentre que els locals començaven a notar l’esforç de jugar en pista gran i l’exigència del rival, els d’Alzira han augmentat la intensitat defensiva que propiciant nombroses eixides al contratac ha servit per a imposar-se per un contundent 2-13 i aconseguir la màxima diferència del partit (36-57).

En l’últim període Villa ha efectuat nombroses rotacions, circunstància aprofitada pels locals per a imposar-se 14-6, demostrant que són un bon equip davant del qual no es pot baixar la guàrdia en cap moment.

Bon partit, amb moments de brillant joc col·lectiu, i important victòria en una temporada que serà complicada per la gran qualitat dels equips inclosos en el grup.

ESTADÍSTICA: Jordi (2R), Ernesto (5P, 3R), Ignacio (10P, 3R), Josep (6P, 3R), Carles (6P, 3R), Ferran (5P, 1R), Jorge (23P, 6R), Emili (2P, 3R), Moisés (6P, 1R), David (1R).

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials