Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

L’infantil femení no va poder debutar en lliga amb una victòria en perdre davant del C.B. Tavernes per 37-47. El conjunt que entrenen Inma y Melisa va plantar cara durant tot el partit i va donar mostres de la seua progressió respecte a la temporada passada, cosa que fa esperar molt bones notícies d’este equip.

El partit es va mantindre igualat en els dos primers períodes, en els qual les nostres xiques van protagonitzar un bon començament, recuperant molts balons en defensa i aprofitant en moltes ocassions la seua velocitat en la transició. D’esta manera, es va arribar a la fi del segon període amb un marcador en contra de 13-14.

En el tercer quart, les nostres infantils van acusar l’esforç físic realitzat fins al moment i van encaixar un parcial de 0-9 per a finalitzar el quart amb un marcador de 13-23. En el període següent, les alzirenyes van recuperar part de les bones sensacions del principi del partit i se n’anaren al descans amb un desavantatge de 12 punts (19-31).

En la represa, les nostres infantils saltaren a la pista molt més concentrades i deixaren a les de la Safor en blanc en un període que va acabar amb un parcial de 6-0. Van ser els millors moments de les alzirenyes, que van exhibir una defensa molt ordenada en vàries fases i van saber traume profit en atac, acabant el quart amb el resultat de 25-31. L’encontre es va igualar en els tres últims períodes, però no va ser suficient per reduir diferències. A les alzirenyes els va faltar un poc d’encert en el tir que les haguera acostat en el marcador.

Malgrat el resultat, les xiques van protagonitzar un bon debut en lliga, en el qual van deixar nostres de la seua progressió en el joc. Ara toca continuar treballant de valent de cara al pròxim partit.

INFANTIL FEMENÍ: Alba (2pt.–1 reb.), Paula Sánchez (2 pt. – 2 reb.), Arantxa (4 pt. – 1 reb.), Carmen (9 pt. – 1 reb.), Paula Solá (4 pt. – 4 reb.), Cristina (14 pt. – 7 reb.), Clara (2 pt. -2 reb.), Sara (2 reb.) i Laura (lesionada).

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials