Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir


EL GRUPHAC ARQUITECTURA ACONSEGUEIX UN NOU TRIOMF (85-22)

L’infantil masculí Gruphac Arquitectura Alzira compta els seus partits per victòries després de derrotar al C.B.M. Benifaió per un contundent 85 a 22, en un partit molt complet dels jugadors que entrena Alberto Lahoz. El resultat es un clar reflex de la superioritat del conjunt alzireny en totes les facetes del joc, davant d’un Benifaió format majoritàriament per jugadors de primer any. Els nostres infantils basaren la seua victòria en el intens treball defensiu, que només va permetre a l’equip visitant anotar quatre punts en tota la primera meitat.

El Gruphac Arquitectura Alzira va eixir a la pista molt fort des del primer moment. Amb una defensa pressionant a l’home i traent profit de la seua millor arma, el contraatac, el conjunt alzireny va començar a marcar les primeres diferències al seu favor ja des del primer període.

La intensa pressió defensiva permetia als alzirenys robar balons i, ben dirigits per Miquel Sanjuán, aprofitar la seua velocitat en el contraatac per a anotar cistelles en transició de la mà d’Eric i David. En la zona alzirenya, Jesús oferia seguretat en el rebot i a l’altre costat de la pista, la bona circulació de baló permetia als nostres infantils anotar amb facilitat. La tònica es va mantindre durant tota la primera meitat, que es va tancar amb el resultat de 43-4.

Després del descans, el conjunt alzireny va mantindre el nivell defensiu, va continuar aprofitant la seua velocitat corrent el contraatac i l’avantatge en el marcador va continuar eixamplant-se. El partit va concloure amb el resultat de 85-22.

Després del bon començament de lliga i el bon treball col·lectiu, el conjunt que entrena Alberto Lahoz ha de continuar progressant en les pròximes setmanes abans d’enfrontar-se als equips que teòricament estaran en la part alta de la classificació, partits que marcaran les possibilitats reals d’este grup.

TREBALLADA VICTÒRIA DE L’INFANTIL MASCULÍ GRANA (54-37)

L’infantil masculí grana que entrena Quique Camarena va aconseguir la primera victòria de la temporada davant del C.B.M. Marcelina de Benifaió, en un partit molt complet dels nostres jugadors de principi a fi.

L’encontre es va mantindre igualat durant el primer període, però en el segon el Nou Bàsquet Alzira es va despertar. Una defensa agresiva, buscant l’errada del rival per a castigar-lo en ràpids contraatacs, va ser la marca de la casa en este segon període, en el qual els alzirenys van endosar al Benifaió un parcial de 10-0.

El públic que es va acostar fins al pavelló Fontana Mogort en la matinal del dissabte va poder disfrutar del joc col·lectiu dels alzirenys, amb bones circulacions de baló, contraatacs i transicions ràpides, algunes d’elles molt vistoses. En el tercer i quart període el joc dels nostres infantils va perdre l’eficàcia que va mostrar en el segon quart i l’equip visitant va reduir les diferències, arribant-se al descans amb un marcador favorable de 23-17.

En la represa, els jugadors que entrena Quique van trobar-se de nou amb el seu millor joc, amb un generós esforç defensiu i bones circulacions de baló, cosa que els va permetre marcar noves diferències al seu favor. Al final del quint període, el marcador reflectia un marcador favorable als alzirenys per 32-21.

Per contra, el conjunt alzireny va protagonitzar un mal començament en el següent període.  La precipitació en les accions ofensives i la falta d’encert en els llançaments exteriors van provocar que el Benifaió reduira diferències fins a situar-se a només cinc punts (32-27). Els jugadors alzirenys van espabilar i la reacció final, encapçalada per Omar i Miquel Nadal, els va permetre tallar la bona ratxa dels visitants i tancar el quart per davant 37-27).

Els ànims dels nostres jugadors estaven pels núvols. En els dos últims periodes, els alzirenys  van recuperar el seu joc, més intens en defensa, tancant bé el rebot i corrent el contraatac, que els va permetre incrementar el seu avantatge fins a deixar el marcador en el 54-37 amb el que va acabar el partit.

D’esta manera, el conjunt que dirigeix Quique Camarena va estrenar el seu caseller de victòries en esta temporada. Esperem que n’arriben moltes més. Ara és el moment de disfrutar del triomf i el dilluns a continuar entrenant i progressant, que queda molt camí per davant.

Un comentario para “VICTÒRIES DELS INFANTILS MASCULINS”

  • kike(trainer infantil) says:

    xics, esta semana es juga diumenge en Anna, el partit es complicara si es en la pista k mimagine k jugarem, ser aun ekip fort en casa ja que el factor pista i mes encara siguent isa lis afavoris…pero n es un partit imposible, se lis pot guanyar si jugem com akest cap de setmana pasat vinga xics mos vegem divendres, ui n e pogut acudir per problemes destudi…

    1, 2,3 EQUIP¡¡¡

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials