Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Després del llarg període de descans, el sènior “B” es va emportar la victòria en el seu retorn a la competició a la pista del C.B. Polinyà. S’esperava un partit molt dur i exigent i així va ser. El Nou Bàsquet Alzira va saltar a la pista molt més concentrat i amb molta més intensitat que els locals. Fruit del seu encert en els llançaments exteriors, els jugadors que entrena José Borrull van arribar al final del primers deu minuts amb un lleuger avantatge (11-15).

Però el panorama va canviar en el segon període. El jugadors alzirenys van començar a notar en excés les tres setmanes d’inactivitat. El Polinyà va traure profit de la situació per a reconduir el partit i arribar al descans amb taules al marcador (25-25).

En el retorn a la pista després del pas pels vestidors, el Nou Bàsquet Alzira va recuperar la intensitat en el seu joc. Els jugadors alzirenys van elevar el seu nivell defensiu, van saber tancar el rebot i, a base d’aprofitar la seua velocitat al contraatac, van anotar cistelles fàcils que els van permetre aconseguir un parcial d’11-20 en el tercer període (36-45).

Tot feia pensar en un final tranquil per als homes de José Borrull, però no va ser així. En l’últim quart, el Polinyà va eixir disposat a cremar les seues naus. Molt més agressius en el seu joc, els locals van reduir les diferències a tan sols un punt a la meitat del quart període. Però el conjunt alzireny va saber reaccionar a temps i jugar amb intel·ligència els últims minuts per a emportar-se el triomf per un resultat de 49-57.

Ara és moment de disfrutar de la victòria i el dilluns tornar als entrenaments per tal de recuperar el ritme de competició després de tres setmanes de descans. Enhorabona i a continuar en esta línia, xicons.

SÈNIOR “B” (11-15, 14-10, 11-20, 13-12).- Villa (11), Salva (24), Vicente (6), Raúl (2), Ximo (5), Francesc (3), Vicent (2), Ferran (4) i Jorge.

Un comentario para “EL SÉNIOR B GUANYA A LA PISTA DEL POLINYÀ”

  • parra says:

    bueno xics no va ser el millor partit de la historia del club i no va ser per la inactivitat sino per altres causes pero lo important es la victòria

    PD: no poseu “vicente” i “vicent” poseu PERIS I PARRA jajaja que vicente no magrà

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials