Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Alberto Tejedor

Alberto, juntament amb Óscar i Rafa, van dirigir l'atac alzireny en la victòria a Canals

El Nou Bàsquet Alzira i el C.B. Canals s’enfrontaven ahir dissabte en el que, sense dubte, era el partit de la jornada en el grup C de la Preferent i l’encontre no va decebre al públic que es va acostar al pavelló. Finalment, el conjunt que entrena Alberto Lahoz es va imposar en un duel vibrant, amb constants alternatives en el marcador.

Jugaven dos equips molt parells en el físic, l’edat i l’alçada, en una pista de reduïdes dimensions que afavoreix les defenses pressionants i així és com els dos entrenadors plantejaren el partit des de l’inici. El Canals va començar més concentrat i fruit d’eixa intensitat arribaren les primeres diferències al seu favor (4-0).

Fins que el Nou Bàsquet Alzira va augmentar la intensitat defensiva, provocant pèrdues de baló dels locals que van afavorir la remuntada en l’electrònic. En uns primers minuts de poc encert en les dues cistelles, els alzirenys anotaven amb un poc més de facilitat. Els nostres sèniors, de la mà de Juancar, dominaven el rebot defensiu, però sobre tot l’ofensiu, i el Canals només podia parar-los a base de faltes. Així, es va arribar al final del deu primers minuts (17-20).

La mateixa dinàmica de joc, amb un clar predomini de les defenses, es va mantindre en el començament del segon període. La defensa pressionant dels homes d’Alberto era més intensa i només algunes errades en el balanç defensiu permetia anotar als de la Costera. En estàtic, els nostres homes no els deixaven tampoc anotar amb facilitat (19-24, faltant sis minuts). En els minuts següents es va entrar en una fase de joc poc fluit i de baixa anotació (22-26). Per part dels alzirenys, continuava fallant el balanç defensiu i els locals aprofitaven per a córrer després de capturar el rebot defensiu.

Fran Peris

Fran atacant la zona del Canals

El Canals apostava per una defensa en zona davant de la qual el Nou Bàsquet Alzira no estava encertat en els llançaments de mitja distància. L’aportació rebotadora i anotadora de Juancar mantenia als nostres per davant, però, amb un marcador de 27-30, dues errades dels jugadors alzirenys i una cistella en l’última possessió dels locals van permetre al Canals remuntar el partit i ana-se’n per davant al descans (31-30).

La segona part començava amb un intercanvi de cistelles entre els dos conjunts (37-36). Els jugadors que entrena Alberto es mostraven per moments més agressius en defensa i s’avançaven de nou en l’electrònic després que Quique Camarena finalitzara un atac amb un bon llançament en suspensió (37-40).

En este moment del partit, el Canals tornava a la defensa en zona, mentres que el Nou Bàsquet Alzira alternava les defenses individual i en zona. S’entrava en una fase de joc molt travat, en la que va destacar la contribució ofensiva d’Alberto Tejedor (40-45, a falta de dos minuts per acabar el quart). No obstant això, en els instants finals d’este període es repetia de nou la història i el Canals tornava a remuntar un lleuger desavantatge en l’últim minut per a acabar per davant (48-47).

Amb les espases en tot l’alt, arrancava l’últim quart. Al Canals començaven a entrar-li els triples mentres que els alzirenys erraven alguns atacs consecutius (54-51, a falta de set minuts), cosa que va obligar a Alberto a demanar un temps mort. Tot seguit, un triple d’Oscar col·locava l’empat a 56 en l’electrònic i en l’atac següent l’àrbitre xiulava tres tècniques seguides en contra del Canals per protestar, inclosa una desqualificant al seu entrenador.

Quan semblava que el Nou Bàsquet Alzira podia encarrilar el partit, la falta d’encert des de la línia de personal –només es va poder anotar un dels sis tirs lliures- va abocar el partit a un final d’infart. Amb el marcador igualat, Óscar agafava la responsabilitat anotadora des del triple, però cada una de les cistelles trobava una resposta immediata per part dels locals (59-60, a falta de dos minuts).

En este moment, va emergir de nou la figura d’Óscar, qui amb dos triples consecutius va obrir una lleugera diferència a favor dels alzirenys per a afrontar l’últim minut (59-67). El Canals en un intent d’aturar el rellotge va recórrer a les faltes, fet que els nostres jugadors aprofitaren per a eixamplar l’avantatge. En els instants finals, dos cistelles dels locals van servir per a deixar el marcador en el definitiu 65-71.

D’esta manera, el sènior masculí aconsegueix una important victòria que el manté invicte en la competició. Per davant queda una setmana d’intens treball per a preparar el partit de dissabte que ve contra un dels favorits, el C.B. Oliva, encontre que ha de marcar les possibilitats reals d’este equip. Enhorabona, xicons…

4 comentarios para “EL SÈNIOR DE PREFERENT ES MANTÉ INVICTE”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials