Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

INFANTIL GRANA: TREBALLADA VICTORIA A ANNA

C.B. ANNA 45- N.B. ALZIRA 49

 L’Infantil Grana va obtenir la segona victoria de la temporada en un partit molt disputat i ben lluitat pels nostres, no sense dificultats, ja que l’equip d’Anna no li va perdre la cara a l’encontre en cap moment.

Despres d’un primer quart igualat (3-4), el segon va servir per agafar distancia amb l’encert encistellador de Salva i Ruben Sanjuán, amb 6 punts cadascun (8-16). L’equip local va acurtar el tanteig al tercer (14-18), pero en el quart de nou es va agafar distancia fins arribar al 16-28 del descans.

El partit es va afrontar ja amb mes tranquilitat per l’avantatge obtingut, que es va mantenir al final del primer quart d’aquesta segona part , de nou molt igualat (20-32). I creguerem que la faena estava ja quasi acabada …… pero la reacció dels locals va ser important, amb una mala defensa per part dels nostres i contraatacs continus dels rivals, fins encaixar un parcial de 10-0 que els va ficar de nou al partit (34-36). Amb un 4-4 al penultim periode, arribarem al decisiu sols amb 2 punts d’aventatge, aconseguint de seguida l’Anna l’empat a 40. Els 5 punts consecutius de Miquel Nadal ens donaren la suficient tranqulitat per a poder capejar el temporal i acabar guanyant, amb gran alegria per a tots.

Bon partit en general en atac, amb llacunes en defensa que hi haurà que corregir en el futur. Cal destacar la llavor de Miquel (maxim anotador), Carlos i Ruben Sanjuán, ben recolzats per la resta. També el debut en competició oficial de Joan Vila.

L’equip de Kike està complint pel moment i esperem que puguen mantenir el ritme i anar millorant a poc a poc. Anim xiquets! (i entrenador!)….. 

C.D. DON BOSCO VALENCIA 31 – GRUPHAC ARQUITECTURA ALZIRA 118

(4-16 / 2-21 / 2-14 / 10-13 / 2-18 / 0-10 / 9 – 16 / 2 – 10)

El partit d’este dissabte dels nostres Infantils es presentava com una incògnita. Don Bosco havia guanyat el seu primer encontre amb claredat contra Gandia (69-36) però havia patit després una severa derrota (87-30) davant Tavernes. Sense conéixer encara massa els equips, els pupils d’Alberto no sabien molt be quina seria la relació de forces del partit.

No obstant això, prompte hem eixit de dubtes. A l’igual que en els dos partits anteriors els arquitectes s’han posat el mono de faena i des del primer moment han començat a treballar i suar com a peons, exercit per tota la pista una pressió que resultava asfixiant per als locals. Si be el resultat del primer període encara els permetia mantindre les esperances de lluitar pel partit, transcorreguts els 10 primers minuts el marcador (6-37) ja senyanlava la diferència existent entre els dos conjunts.

Els xicons de Don Bosco anaven perdent gas i no sabien com detindre la piconadora blaugrana. A l’acabar el tercer temps amb parcial de 2-14, 12 d’ells aconseguits per Jesús, Alberto ha mirat el marcador (8-51) i ha decidit suavitzar la pressió en tot el camp que fins aleshores havien realitzat els seus jugadors, oportunitat que han aprofitat els locals en el quart temps per a arribar a l’anella contraria amb major claredat.

En la represa, malgrat que el partit ja no se’ls podia escapar,18-64 al descans, i seguint les instruccions que els arribaven de la banqueta, els alzirenys han continuat sense donar treva a un rival que ja havia baixat completament els braços.

Defensa pressionant, transició ràpida de baló i atac directe, en ocasions massa directe, han estat els fonaments d’esta nova victòria.

Resulta difícil destacar a ningun jugador perquè encara que l’exigència del rival no era gran, tots els jugadors han estat a molt bon nivell, sent la nota més destacable la intensitat i la fam de victòria que han mantingut durant els quaranta minuts.

L’inici de Lliga ha deparat al Gruphac un calendari favorable que els seus jugadors han aprofitat per brindar-nos tres excel·lents partits que han generat la il·lusió de cuallar una gran temporada.

La propera jornada rebran la visita de l’equip d’Aldaia, un dels favorits del grup. Sense dubte serà un partit molt diferent als anteriors però esperem no tindre un brusc despertar d’este somni.

Enhorabona i a seguir treballant, la temporada és molt llarga.

ANOTACIONS: David 13 P, Miquel 22 P, Pau 6 P, Eric 16 P, Josep 7 P, Oscar 12 P, Jesús 29 P, Quique 6 P, Carlos 7 P.

Un comentario para “DOBLET DELS INFANTILS: ELS GRANA GUANYEN EN ANNA I EL GRUPHAC ARRASA EN LA PISTA DE DON BOSCO”

 • Alberto (mister) says:

  ENHORABONA NANOS!!!

  GRAN PARTIT IGRAN TREBALL DEFENSIU… I ARA COMENÇA LO BO!!

  A PARTIR DEL DISSABTE VOREM ON ESTEM REALMENT…

  A ENTRENAR DUR I COMPETIR COM ESTEM DEMOSTRANT QUE PODEM FER-HO.

  ÀNIM I FORÇA NANOS!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials