Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El NB Alzira sufrió para llevarse la victoria en una pista muy difícil.

Final d’infart el que protagonitzaren el C.B. Oliva i el Nou Bàsquet Alzira en el partit corresponent a la cinquena jornada de lliga del grup C de Preferent. Després d’haver dominat l’encontre des dels instants inicials, els jugadors que entrena Alberto Lahoz van saber sobreposar-se en l’últim període a les dificultats i van acabar imposant-se per 54-58 en una pista complicada. El més important és que es va aconseguir una victòria molt treballada que col·loca al sènior de Preferent com a líder invicte del seu grup.

El conjunt alzireny va protagonitzar un bon començament, combinant una defensa compacta que impedia l’anotació dels jugadors locals amb l’encert ofensiu per a establir els primers avantatges al seu favor (2-12). Els homes que entrena Alberto Lahoz tancaven bé el rebot i la intensitat defensiva provocava nombroses pèrdues del C.B. Oliva, que només podia anotar des de la línia de personals.

Rafa lideró al equipo en los momentos mas difíciles del partido.

El Nou Bàsquet Alzira va acabar per davant al final del primer període (7-14), però en el segon, va començar a tindre problemes en la seua faceta ofensiva. L’atac no era tan fluït i les precipitacions provocaven pèrdues de baló que el contrari no era capaç d’aprofitar. La intensitat defensiva mantenia als alzirenys per davant (12-21).

En este moment del partit, l’Oliva va apostar per una defensa en zona que va acabar d’atascar al conjunt alzireny, massa estàtic a l’hora d’atacar la cistella contrària. Els locals van pujar les seues línies i van començar a pressionar a l’eixida del baló, posant en problemes als nostres jugadors. Es va entrar en una fase d’imprecissions i sequera anotadora per part dels dos conjunts, fins a arribar al descans amb un resultat de 14-24 en l’electrònic.

En la represa, el C.B. Oliva va saltar més concentrat a la pista, va mantindre la defensa en zona i va aprofitar la seua velocitat en la transició per a anotar un parcial de 8-2, que els col·locava a només cinc punts (22-27). Però el Nou Bàsquet Alzira, amb dos triples consecutius de Rafa i Pau, es va recuperar de seguida i va frenar la remuntada local (23-35).

En el tram final del període, l’Oliva, de la mà del seu base Antoni Molina, va recuperar la seua capacitat anotadora. El base local, fins al moment ben parat per la defensa alzirenya, va agafar la direcció de l’equip i li va imprimir una marxa més a l’atac dels de la Safor. Seus van ser els últims deu punts del seu equip. De l’altra banda, en els moments més crítics, l’aportació des de la pintura de Juancar i Alberto, mantenia als alzirenys per davant  (36-45).

En l´últim període, els locals van eixir en tromba. Liderats per Antoni Molina, van saber taure profit de la seua velocitat en la transició. La defensa alzirenya era incapaç de parar al base local, mentres que a la cistella contrària els nostres homes començaren un poc atascats i la precipitació els portava a perdre massa balons. El Nou Bàsquet Alzira deixava escapar el seu avantatge (48-47) i, a continuació, un triple de Molina donava una xicoteta renda a favor de l’Oliva per a afrontar els últims minuts (51-49).

En un intent de parar el joc local, el tècnic alzireny ordenava una zona que va començar a donar fruits. Dos tirs lliures anotats per Juancar posaven l’empat a 51 en l’electrònic quan faltaven tres minuts i abocaven el partit a un final d’infart. Els errors se succeïen per les dos parts quan va arribar la jugada decisiva.

A falta de vint-i-un segons, i amb un lleuger avantatge a favor dels alzirenys (51-52), Rafa recuperava el baló i quan es disposava a encarar en solitari la cistella contrària, rebia una falta antiesportiva que donava aire al Nou Bàsquet Alzira. El base alzireny anotava els dos tirs lliures i en la posessió següent Juancar treia una falta, anotant només el segon llançament (51-55).

Tot semblava decidit a favor dels nostres, però una personal en la jugada posterior donava tres tirs lliures als locals, que no desaprofitaren l’ocasió per a reduir diferències (54-55).  En els instants finals, els de la Safor van haver de recórrer a les faltes en un intent d’aturar el rellotge. A Rafa i Muri no els va tremolar la mà i deixaren el marcador en el definitiu 54-58.

Al remat, el conjunt alzireny va saber sobreposar-se i traure endavant un partit que es va complicar en l’últim període, davant d’un conjunt com el C.B. Oliva que va anar de menys a més en el partit. Ara toca continuar treballant per a rebre la setmana que ve al C.B. Algemesí al Fontana Mogort. Enhorabona, xicons!!!

25 comentarios para “EL SÈNIOR DE PREFERENT GUANYA A OLIVA EN UN FINAL D’INFART”

 • Pablo says:

  Bien Juancar, si pau no espabila terminará jugando de 6!
  Un saludos para todos y espero que esta tarde tengan un buen entrene.
  Ahh no hagan caso de lo los mensajes, al fin y al cabo esta es una web para la gente del club y gente que busca picar siempre hay.
  Hay que limitarse ha comentar cosas del baloncesto solamente!
  A disfrutar y a no entrar en polemica que lo nuestro está en la pista y no en la web!
  au! este sábado uno de los derbys!

 • j carlos says:

  ei xiquets no patiu, que per ganes no sera, ademes si encara estic en pretempora, cuant entrene un poc li furte el puesto a Pauet, que espabile sino li costara jugar de 5.

 • pooooo says:

  a jcarlos no se li acavaran les ganes..
  sq no saben que dir per a desmotivar…
  q trist..enconter de recolzar la competitivitat i que tots els equips vajen a tope..q poca vergonya

 • Robert says:

  j carlos todavia te quedan ganas? el equipo no aguantara hasta el final se vendra abajo en la segunda vuelta. tu ya no estas para este ritmo, nos vemos pronto!

 • j carlos says:

  ei tranquils xiquets, dona igual lo que diguen si posem totes les ganes en guanyar tots el partits, segur que en perguem algun pero seu tindran que currar i molt, i si no ja traure la chistera que tinc amaga pel fondo de l armari i farem magia o lo que faça falta. au a seguir entrenant a tope tot el que pugau i un poquet per mi.

 • Muri says:

  Juer, que “odio” mos tenen… :S

 • Quico says:

  Hombre, bienvenido Rapel!

 • Sin invicto says:

  La semana que viene se quedan sin invicto..

 • kiko says:

  Ei bandarres!!

  Ja veig que continueu com l’any passat! M’alegre moltíssim que compteu tots els partits per victòries i tot açò no és un miracle, sinó que és fruit del vostre treball diari. A vore si em passe un dia amb temps i vos faig patir un poquet amb les meues colzades i eixes coses que tant vos exciten i vos agraden je je Moltes felicitats.. i al mister també, eixe alberto ehh.

 • Pablo says:

  Chicos enhorabuena por la victoria! un gran partido que acabó con 21 segundo eternos.
  Esperemos que el equipo siga en esta dinámica porque los resultados son el fruto de dejarse la piel en los entrenos, podremos ser limitados, no tener recambio ¿?, no tener super estrellas pero a base de machacar en los entrenamientos haremos una buena liga. A seguir así que vamos bien!
  y por favor no nos hagan sufrir mas de la cuenta!

 • Alberto (Mister) says:

  ENHORABONA XICS PER LA VICTÒRIA!!

  CREC KE QUALSEVOL VA PODER GUANYAR, AMB EIXE FINAL, PERÒ NOSALTRES NO PODEM DEIXAR KE ENS FACEN EIXOS PARCIALS EN L’ÚLTIM QUART DESPRÉS DE TINDRE TOT EL PARTIT CONTROLAT. CREC KE HI HAN MOLTES COSES KE MILLORAR I TREBALLAR, I PER AIXÓ HAUREM D’ÈSSER MOLT INTENSOS ENTRE SETMANA, PER PODER PORTAR-HO A TERME EL CAP DE SETMANA.

  L’OLIVA VA TINDRE UNA GRAN REACCIÓ EN EL SEGON TEMPS , ESPECIALMENT L’ÚLTIM QUART, AMB EIXA INTENSITAT SERÀ MOLT DIFÍCIL GUANYAR ALLÍ. ÀNIM I SORT!!

  AMB LA DEFENSA I LA INTENSITAT DEL PRIMER TEMPS, POQUETS PARTITS S’ENS ESCAPARÀN, SI BAIXEN EIXA INTENSITAT I AGRESSIVITAT TOTS ELS PARTITS SERÀN UN DRAMA…

  HEM D’APRENDRE DE TOTS I CADASCUN DELS PARTITS,..

  ÀNIM I FORÇA

 • Josep says:

  enhorabuena alcira, buen partido, sera dificil mantener ese nivel toda la liga, en la vuelta se lo pondremos dificil

 • Muri says:

  Yo si quiero un speaker en mis partidos!!! Saludos a todos y piques sanos! ;D

 • OliveBay says:

  Gran partido de los chicos de Alzira. Como espectaculo muy bueno, desde la grada mucha intensidad. Enhorabuena por la deportividad de los dos equipos.
  Enhorabuena al NB alzira, y un consejo, no se relajen que partidos así les tocará perder.

 • iber says:

  creo q vais a ser 1 de los ekipos de autonomica del año q viene,siempre y cuando la economia lo permita!1gran entrenador y 1 ekipi unido en q juegan cm ekipo es muy importante!seguid asi y no os relajeis!SALUDOS AL EKIPO Y ESTE FINDE INTENTARE IR A VEROS

 • Nou Bàsquet Alzira says:

  El partido fue muy reñido y pudo caer en el final para Oliva. NB Alzira se mantuvo siempre por delante y supo resolver en los momentos “calientes”. justo vencedor en un final muy disputado.

 • El Tio del Pito says:

  A ver , yo soy el del pito de carcaixent y no somos un solo jugador, es un gran ekipo, pero la fuerza la pongo yo con mis movimientos en circulo, mis puñetazos al aire y mi arma! esto es preferente!! Busco un hueco como speaker, si alguien sabe algo ponganlo aki, gracias

 • mojo says:

  la verdad es q fue un partido que pudo llevarse cualquiera de los dos equipos!! pero no estoy deacuerdo con javier…el oliva erro en el ultimo tramo del partido…pero y el alzira?? llego a tener un +12 eh?? el alzira le dimos vida al oliva para que se metiera en el partido…ademas pienso que el oliva es un solo jugador!! al igual que canals…si le quitamo a esos jugadores no son nadie pero bueno…es mi opinion como cualquier otra asi que…

 • V says:

  este segur q es el picat del pito del partit de carcaixent-oliva!!

 • Javier says:

  No has visto el partido? los errores de oliva en el final fueron propios. En alzira sera otra cosa!

 • iber says:

  javier,en q mundo vives?os dejaron acercaros para q siga acudiendo la aficion,jajajjaa!ya vereis la tokata q os pegan aki en alzira

 • Txetxi says:

  Lastima la derrota de Oliva, lo pudo haber ganado. Saludos a la gente de alzira

 • Javier says:

  El partido lo perdio Oliva, alcira no se merecio la victoria

 • Miguel says:

  Un partido espectacular con mucho ambiente, así da gusto ir a una pista.
  Muy correcto los dos equipos.

 • Miguel says:

  desde la grada un partido E-S-P-E-C-T-A-C-U-L-A-R mucho ambiente que hará que la pista de olvia sea un fortín!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials