Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El sènior B del Nou Bàsquet Alzira es va imposar també en el seu enfrontament davant del C.B. Algemesí en un duel molt esperat pels alzirenys que no va decebre als espectadors que es van acostar fins al pavelló Fontana Mogort. Els jugadors que entrena José Borrull sumen d’esta manera la tercera victòria de la temporada en quatre partits, que els manté en la part alta de la classificació.

El conjunt de la localitat veïna va eixir més fort a la pista fent valer el seu poder en la pintura per a encistellar amb facilitat des de posicions interiors i dominar el rebot en les dos zones. Però conforme anaven passant els minuts, el conjunt que entrena José Borrull va anar incrementant la seua intensitat en defensa, corregia els seus problemes en la zona i començava a retallar diferències al final del primer quart.

En el començament del segon període, una tímida reacció dels locals va posar al Nou Bàsquet Alzira per davant en el marcador, però els errors de concentració i diverses pèrdues de baló van donar aire a l’Algemesí que empatava el partit al final dels vint primers minuts (26-26).

El descans sembla que li va sentar millor als visitants, que eixiren més concentrats i aconseguiren una lleugera renda en el marcador. El Nou Bàsquet Alzira va anar a remolc durant tot el període, arribant al final del tercer quart amb un desavantatge de set punts.

L’últim període arrancava de manera esperançadora amb un triple d’Isidor que retallava diferències, però passaven els minuts i el conjunt alzireny no acabava de rematar la faena i completar la remuntada. Quan faltaven cinc minuts per al final, el tècnic alzireny decidia traure a la pista tota la seua artilleria i, amb una defensa molt més agressiva i una millor circulació de baló, els nostres jugadors van començar a retallar les diferències fins a posar-se per davant en el marcador a falta de dos minuts i mig.

El nerviosisme es va apoderar dels visitants i el Nou Bàsquet Alzira, amb un contraatac perfectament finalitzat per “Villa” i un parell de faltes personals, va acabar per sentenciar l’encontre amb un marcador definitiu de 55-49.

Esta important victòria ha de servir d’estimul per al sènior B per tal de continuar en la seua línia de treball i així poder afrontar amb garanties els enfrontaments contra els conjunts de la part alta de la classificació.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials