Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Muri tuvo una buena actuación ofensiva

El sènior de Preferent del Nou Bàsquet Alzira es manté invicte al front de la classificació del grup C després de guanyar al C.B. Algemesí  per 58-56, en un altre final de partit agònic. Després de tenir l’encontre controlat, el conjunt que entrena Alberto Lahoz va ser capaç de resoldre un partit que es va complicar més per errors propis que per encerts del rival, en un final no apte per a cardíacs.

El C.B. Algemesí va eixir disposat a posar les coses difícils al conjunt alzireny. Els homes d’Alberto Lahoz no semblaven còmodes a la pista i els primers avantatges en el marcador van ser per als visitants (8-11). Però l’aparició de Rafa Ros, amb dos recuperacions i un triple, va equilibrar el joc i el marcador per arribar amb 16-13 al final dels primers deu minuts.

NB Alzira volvió a llevarse otro final cerrado.

El joc del Nou Bàsquet Alzira va recuperar la seua intensitat en la represa. Dominant des de la defensa, els nostres jugadors van poder per moments desenvolupar el seu joc a base de pressió defensiva i transicions ràpides, aconseguint una xicoteta renda de vuit punts (21-13), però no van ser capaços de rematar la faena. Els visitants es van recuperar i el partit es va igualar en el tram final (24-23, a falta de minut i mig). Una cistella sobre la botzina de Jordi servia per a arribar al descans amb el resultat de 32-27.

El conjunt local va eixir fred a la pista després del pas pels vestidors, però va anar incrementant la seua intensitat conforme passaven els minuts. Els nostres apretaven en defensa i provocaven pèrdues de baló dels visitants que permetien ampliar la diferència. Un triple de Rafa va posar el màxim avantatge en el marcador a quatre minuts per al final del tercer període (46-33). Però en eixe moment, en lloc de finiquitar el partit, els alzirenys van llevar el peu de l’accelerador, circumstància que van aprofitar els d’Algemesí per a reduir diferències al final del tercer període (46-41).

Rafa fue determinante en la última jugada. Una garantía de calidad.

La tònica es va mantindre en el començament de l’últim període. Els alzirenys no trobaven el seu joc en atac i donaven facilitats en defensa. La diferència en l’electrònic continuava reduint-se. Un parcial de 2-13 a favor de l’Algemesí entre el final del tercer quart i el principi de l’últim període deixava el marcador en 48-46 a falta de set minuts. Tot seguit, l’aportació d’Alberto Tejedor i dos bones defenses donaven aire al conjunt alzireny (51-46).

El C.B. Algemesí seguia apretant i posava contra les cordes al Nou Bàsquet Alzira. En defensa, als nostres homes se’ls escapaven els rebots i es donaven opcions fàcils baix de la cistella al rival. En l’altra banda del camp, l’equip va haver de tirar mà de les individualitats, davant els problemes en l’atac posicional.

A pesar de no estar acertado durante el partido, en el final no falló.

Els algemessinencs es van vindre amunt i van arribar a culminar la remuntada, posant-se per davant en el marcador 55-56, a falta de poc més de minut i mig. En els moments finals, una jugada fantàstica de Rafa tornava a col·locar al Nou Bàsquet Alzira per davant (57-56).

En la possessió següent una bona defensa per part dels alzirenys permetia recuperar la pilota i una falta personal a Muri li

Juanlu sigue mejorando, pronto llegará a su mejor nivel.

donava l’opció de sentenciar l’encontre, però només es va poder anotar un dels dos tirs lliures (58-56). A falta de quatre segons, l’Algemesí s’ho va jugar tot a un últim llançament, però van errar en el passe i la victòria es va quedar al Fontana Mogort.

Al remat, el conjunt alzireny va ser capaç de traure de nou endavant un partit que es va complicar en el tram final pels errors propis. El dilluns toca tornar al treball per a corregir i millorar aspectes del joc que van fallar en este partit.

7 comentarios para “EL SÈNIOR GUANYA A L’ALGEMESÍ EN UN ALTRE FINAL AGÒNIC”

 • Ojeador says:

  Compañeros, si que és verdad el Genovés a fichado a este jugador que ha llegado al equipo por ser un gran conocido del entrenador, este jugador ha jugado mucho tiempo en naciona,, aunque se queda un poco corto en estatura para un nacional con gente de 2.05.

  El jugador és de Valencia, por lo que jugar en genovés le supone un problema, ya que genoves no puede sufragar los gastos económicos del jugador, supongo que fichará por un equipo de categoría superior.

  Para cualquier duda pregunten, al 012,jajaja, un saludo de la vall d’Albaida.

 • j carlos says:

  ei xiquets enorabona per la victoria, i espere que pel sopar, ara a per el enguera que sera un partit molt dificil i dur, eixe si que en dira on estem, juguem contra un equip que ens castigara totes les pajares que tinguam, son un equip veterano i en molt de ofici, i molt peleo aixi que si volem guanyar cosa que no dupte tindrem que anar a per ells durant tot el partit, ale a disfrutar entrenant que per a patir ja tenim el partits.

 • Scouter Fran says:

  M’han dit que el genoves s’ha reforçat amb un tio de 130 kilos i 1,95m, diuen q esta molt pessat pero que abans era bo jugant en el xativa en nacional, ixa es la novetat que comenten en el foro, pero sols ha fixat per 3 partits.
  Comiats desde valencia

 • Nou Bàsquet Alzira says:

  Pau, estás contento porque has salido tu en las fotos?

  chicos, lo más importante del partido fue la victoria, ahora a entrenar y agarrar confianza para la semana que viene enfrentar a Enguera, que está muy fuerte.

  Saludos!

 • pau says:

  va xiquets a topee!!
  grande pive x las fotos!

 • mojo says:

  creo que hablas muy bien muri por que ahora an hecho rabiar al alzira y es cuando vamos a jugar como sabemos 🙂 a por engueraa tioosss 😀

 • Muri says:

  Crec que parle en nom del equip si dic que aquest partit ens ha fet aprendre una lliçó.
  El dilluns a deixar-se la pell en l’entrenament!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials