Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

SAN JOSÉ 50 – GRUPHAC ARQUITECTURA ALZIRA 62

(2-13 / 6-5 / 7-12 / 6-8 / 4-5 / 7-4 / 9-8 / 9-7)

 MANTENINT DISTÀNCIES

Per si la derrota contra Aldaia havia creat alguns dubtes sobre la solidesa dels nostres Infantils, els deixebles d’Alberto han aconseguit una important victòria a la difícil pista del San José 97, un dels equips capdavanters del grup B de Preferent.

Alberto semblava content. Els jugadors havien seguit les seues instruccions.

I ho han fet amb una eixida fulgurant que ha marcat la resta del partit. Les anotacions de Jesús, David i Eric en els cinc primers minuts han establit una diferència d’11 punts (2-13) que mai no ha pogut estar reduïda pels locals al llarg del partit. 

El partit començava amb bon peu i poc a poc anava augmentant la diferència. En el tercer quart San José arribava a posar-se a 7 (15-22) però el domini d’Oscar en el rebot,  amb tres cistelles quasi consecutives, tornava a deixar-la en 15 punts a la fi del període. El rival no li perdia la cara al partit però els blaugrana mantenien la pressió defensiva i trencaven la del contrari amb eixides ràpides de baló de manera que s’arribava al descans amb una tranquil·litzadora renda de 17 punts (21-38), i no perquè els de casa foren menys rival del que esperaven. 

Després del descans el partit semblava controlat, la bona direcció dels bases, el domini del rebot i el bon joc de tot el col·lectiu impedien que San José poguera acostar-se. Al començar el sisé temps l’avantatge era de 18 punts, la major part del temps el baló estava en mans alzirenyes, les seues posesions eren molt més llargues, el partit estava controlat i tots estaven a l’espera que acabara de trencar-se definitivament. Però no va ser així. El defectuós balanç defensiu va donar oxígen al contratac dels locals, que tan sols així aconseguien anotar; açò i una esgarrifosa sèrie de tirs lliures (0 de 10 en el sisé temps) tornava la diferència als 15 punts. Els de València havien deprés com parar l’atac del de la Ribera, podien carregar-se de personals tranquil·lament perquè estos semblaven incapaços d’anotar un tir lliure. 

Eric llança. Oscar i Angel atents al rebot.

Així va continuar el partit, Gruphac dominava i San José no llançava la tovallola, mantenint les distàncies sempre al voltant dels 15 punts, fins que es va entrar en l’últim període en què el domini d’Eric i Jesús en la pintura posava l’electrònic en 41-60, augurant una victòria final per més de 20 punts. Però no va ser així perquè les errades en el tir lliure (11 transformats sobre un total de 30 llançaments) i l’encomiable lluita dels col·legials Jesuites que anotaven un triple quan sonava la botzina deixaren un resultat final de 50-62

Bon partit dels xicons de Gruphac que amb esta victòria confirmen la seua candidatura a estar entre els tres primers del grup, si bé per a estar ahí ja hem apuntat alguns importants detalls que s’hauran de corregir. Estem davant un equip sense grans individualitats que basa el seu potencial en un excel·lent joc col·lectiu on cap jugador desentona.

Com a comentari final hem de destacar que qui pega primer pega dues vegades i els tres jugadors que començaren marcant les diferències acabaren sent els màxims anotadors del partit: Jesús 16 punts, Eric 14 i David 10. 

Enhorabona i a seguir treballant. El camí de la Preferent és complicat i llarg.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials