Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

EL NOU BÀSQUET XÀTIVA S’IMPOSA A L’ALEVÍ BLAU

Alevins

Els nostres alevins no van tindre un bon dia

La matinal del dissabte al pavelló Fontana Mogort es va obrir amb el partit que enfrontava a l’aleví blau contra el Nou Bàsquet Xàtiva. El partit es preveia complicat per als jugadors que entrena Fran Pérez “Villa” i així va ser. El Nou Bàsquet Xàtiva va eixir a la pista amb tota la seua artilleria i, fent valer la superioritat en el rebot dels seus jugadors alts i la pressió defensiva, va marcar importants diferències en els primers dos quarts (2-27 i 6-17).

Els jugadors alzirenys, malgrat que eixien bé de la pressió, no sabien traure profit dels seus avantatges i això, sumat als problemes en l’atac contra la defensa estàtica dels xativins, va propiciar que s’arribara al descans amb un marcador de 15-64.

En la represa, el Nou Bàsquet Alzira va ajustar la seua defensa i, per moments, va començar a frenar els contraatacs dels visitants. En la cistella contrària, els nostres alevins van culminar algunes jugades ben trenades, però al final del cinqué període el resultat continuava reflexant la superioritat del Nou Bàsquet Xàtiva (29-82). En l’últim període, el tècnic alzireny va començar a fer rotacions a la banqueta, però el Xàtiva no va baixar el ritme i l’avantatge es va ampliar fins al definitiu 36-98.

Després d’este resultat, és moment de continuar entrenant amb més intensitat i força si cap per a millorar diversos aspectes del joc de cara als pròxims partits. Ànim, xics.

L’ALEVI GRANA NO POT AMB L’ALCÚDIA

La matinal de bàsquet al Fontana Mogort va continuar amb la disputa del partit que enfrontava al nostre aleví grana i a l’E.M.B.A. l’Alcúdia. Finalment, l’aleví mixt, que debuta enguany en la competició, no va poder guanyar en un partit en el qual la superioritat física i el major encert dels alcudians en les ocassions que van anar creant van ser les claus.

Amb una defensa més consistent i un major domini baix de les cistelles, l’Alcúdia va començar a fer-se fort i va dominar la primera part. El conjunt que entrena Javi Valera tenia dificultats per a conduir el baló i trobar posicions de llançament davant de la bona defensa dels visitants.

En la segona part, amb el marcador ja decantat i sense pressió, els nostres xiquets i xiquetes van millorar la conducció de la pilota i van començar trobar forats en la defensa de l’Alcúdia que els va permetre anotar bastants cistelles. El públic que es va acostar al pavelló va disfrutar de bons moments per part dels dos equips. Els nostres alevins intentaren donar el màxim i van oferir detalls de la qualitat que atresoren.  

El dilluns toca tornar als entrenaments. Encara queden molts aspectes per treballar i per millorar, i s’ha de tindre paciència amb un equip que encara està en periode de formació.

ELS BENJAMINS GUANYEN AL C.B GENOVÉS

La matinal del dissabte es va completar amb la victòria del benjamí contra el C.B. Genovés, per 76-46. El partit va començar a decantar-se de banda dels nostres benjamins des del primer quart, gràcies al domini del rebot, les transicions ràpides i el major encert en els seus llançaments, arribant-se al descans amb un marcador favorable de 39-14.

En el començament de la segona part, els jugadors que entrena José Borrull van eixir freds a la pista i es van deixar sorprendre pel Genovés, que va fer del contraatac la seua millor arma. La diferència es va reduir al 41-28 amb el qual es va tancar el quart període.

Però les coses tornaren a la normalitat en els dos últims quarts. Els nostres benjamins van millorar en l’apartat defensiu i amb ràpids contraatacs van anar incrementant el seu avantatge fins al 76-46 amb el qual es va acabar el partit. Els deixebles de José Borrull demostraren que continuen progressant dia a dia. Confiem en que ens donen moltes més alegries a llarg de tota esta temporada.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials