Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Cadets front al Canals

El partit ha començat molt igualat en el primer quart

El cadet masculí del Nou Bàsquet Alzira ha aconseguit una nova victòria, en esta ocasió davant del B.C. Canals per 60-41, la quinta d’esta temporada, després de l’entropessó de la setmana passada a Xàtiva, un triomf que consolida al conjunt alzireny en la segona posició del Grup D de Zonal.

El partit ha arrancat molt igualat en el primer quart (13-11), fins que els jugadors dirigits en esta ocasió per Félix Lahoz han millorat el seu rendiment defensiu, frenant el joc del Canals i evitant que poguera realitzar tirs còmodes. L’atac alzireny millorava també en el segon quart i permetia aconseguir un xicotet avantatge de 29-19 a falta de pocs minuts per al descans. Però, un parell de males decisions en atac i les eixides a la contra dels jugadors visitants, han permés al Canals reduir les distàncies fins al 29-23 amb que s’ha arribat al descans.

Cadets front al Canals

El partit no s'ha decantat a favor del Nou Bàsquet Alzira fins a l'últim quart

En l’eixida de nou a la pista després del pas pels vestidors, la falta d’atenció i el mal balanç defensiu han propiciat transicions fàcils del conjunt de la Costera, que li ha pegat la volta al marcador amb un parcial d’inici de 9-0. Els jugadors dirigits per Félix no trobaven el seu joc en atac i el Canals aconseguia un màxim avantatge de 31-39, en l’equador del tercer període.

El tècnic alzireny movia constantment la banqueta en busca de la tecla per a revertir la situació i una tímida reacció en els últims minuts del quart, aprofitant la superioritat en el joc interior de Carlos, permetia tallar la sagnia i arribar a l’últim període amb un resultat de 38-40.

En el començament de l’últim quart, el Nou Bàsquet Alzira ha tirat de casta, ha incrementat la intensitat defensiva i li ha imprés una major velocitat al seu joc en atac per a reduir el desavantatge. La reacció s’ha sustentat en una gran defensa, que li ha portat a posar-se per davant. Els jugadors alzirenys, amb un parcial de 9-0 en els primers tres minuts, aconseguien pegar-li la volta al marcador.

Cadets front al Canals

La reacció alzirenya s'ha sustentat en una gran defensa

L’equip, lluny de relaxar-se, ha continuat imprimint-li al partit un fort ritme defensiu, pressionant en tot el camp i per moments han pogut vore’s algunes bones transicions, que han fet les delícies del públic que s’ha acostat fins al Fontana Mogort. Fruit d’este esforç, el Nou Bàsquet Alzira ha aconseguit un parcial de 22-1 en l’últim quart, que ha deixat el marcador en el definitiu 60-41.

Ara toca disfrutar de la victòria i el dilluns tornar als entrenaments per tal de corregir eixa falta de continuïtat en el joc que els nostres cadets evidencien en moltes fases dels partits. Enhorabona, xicons!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials