Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Alberto

El joc interior va ser una de les claus del partit

L’Alzibet Nou Bàsquet Alzira va perdre la seua condició d’invicte després de caure derrotat davant de l’Almussafes Pràcticas per 67-71. Malgrat el resultat, l’equip que entrena Alberto Lahoz va tindre opcions de lluitar per la victòria i inclús va disposar d’un últim llançament per a forçar la pròrroga, però al final va estrenar el seu caseller de derrotes esta temporada.

El conjunt alzireny va plantar cara fins a l’últim moment i va demostrar que, encara que sense jugar al nivell que ens té acostumats, pot pegar-li la volta a la situació per complicada que parega. L’Alzibet Nou Bàsquet Alzira va anar per darrere en el marcador durant tot l’encontre, davant d’un equip rival que va saltar a la pista molt mentalitzat i disposat a acabar amb la imbatibilitat dels nostres sèniors.

Els alzirenys no van trobar el seu ritme de joc i, excepte en els minuts finals, no van estar en condicions de lluitar pel triomf. Enfront es van trobar a un equip dur, veterà i amb molt d’ofici, que va saber portar l’encontre al terreny que més li interessava.

Els jugadors locals van eixir freds a la pista i l’Almussafes va deixar patent des de l’inici la seua superioritat sota les dues cistelles, capturant nombrosos rebots ofensius que li brindaven segones i terceres opcions en atac, per a sorprendre a un l’Alzibet Nou Bàsquet Alzira que no li trobava el ritme al partit.

Erràtic en el tir, sense rebot ofensiu i sense imposar el seu ritme de joc, un desconegut Nou Bàsquet Alzira no es trobava còmode i va anar a remolc durant tot el partit. Els primers avantatges eren per al conjunt visitant (3-10, 5-15). Passaven els minuts i l’equip local continuava sense reaccionar.

Ni tan sols apareixia la intensitat defensiva dels alzirenys. En els minuts finals del primer quart, l’Alzibet va ajustar un poc la seua defensa i va ser capaç d’aturar la sagnia, per a arribar al final dels primer quart amb un marcador de 14-22.

Després d’un començament de segon quart esperançador, en el qual els alzirenys van reduir la diferència a cinc punts (19-24, a falta de set minuts), els problemes en el rebot defensiu, on la superioritat dels visitants era aclaparadora, seguien brindant a l’Almussafes noves opcions i la distància en el marcador s’eixamplava (22-35, a falta de quatre minuts).

Els visitants, crescuts, dominaven tots els aspectes del joc, el rebot i el ritme. L’Almussafes Pràcticas mantenia el seu avantatge en el marcador, mentres que l’Alzibet quedava llastrat pels seus problemes a l’hora de tancar el rebot. Amb esta dinàmica, es va arribar al descans amb un marcador de 27-42.

Frank

Frank va dirigir a l'equip en l'últim quart, després de les eliminacions de Pau i Salva

La mateixa tònica es va mantindre després del pas pels vestidors, l’Almussafes continuava castigant a l’Alzibet des de la pintura, mentres el Nou Bàsquet Alzira seguia amb problemes. El conjunt visitant ho tenia tot al seu favor per a endur-se la victòria amb un màxim avantatge de 29-49, a falta de sis minuts per al final del tercer quart. Però els nostres sèniors no van donar res per perdut. Amb un parcial de 13-0, apretant en defensa, encertant en el llançament exterior i fent mal en la pintura de la mà d’Oscar i Alberto, el conjunt alzireny va reduir diferències fins a situar el 46-51 en el marcador, en apenes quatre minuts.

Tot seguit, l’Almussafes va posar de nou la directa. Amb un clar domini sota les dues cistelles, va apurar la situació i va aconseguir un parcial de 0-6 que tornava les distàncies al marcador: 46-57 a falta de poc menys d’un minut. Malgrat tot, els jugadors alzirenys reduïren de nou el desavantatge i arribaren al final del tercer període amb un marcador desfavorable de 51-57 i encara amb opcions de victòria.

En el començament de l’últim quart, l’Alzibet Nou Bàsquet Alzira va canviar a una defensa en zona que va començar a donar els seus fruits. Es van frenar les comeses del rival i es va tancar millor el rebot, però les imprecisions en atac impedien reduir el desavantatge. Per la seua banda, l’Almussafes sabia gestionar amb eficàcia unes rendes que es mantenien per damunt dels deu punts (55-67, a falta de cinc minuts per al final).

En el tram final del partit va emergir la figura d’Alberto, que va imposar la seua llei sota els taulers. L’Alzibet Nou Bàsquet Alzira es va posar a quatre punts, 65-69, però no va tindre continuïtat en el seu joc i no va trobar la manera de posar-se per davant.

Els alzirenys encara es van acostar un poc més en el marcador i aconseguiren situar-se a tan sols tres punts, 67-70, quan faltava menys d’un minut. Inclús van disposar d’un últim llançament per a igualar el partit i forçar la pròrroga, però no es va culminar la remuntada i es va certificar la primera derrota de la temporada.

4 comentarios para “L’ALZIBET PERD LA IMBATIBILITAT DAVANT L’ALMUSSAFES”

 • Cooper says:

  Hola amigos y Alberto:
  Continuamos desde onil siguiendo vuestras evoluciones y nos encanta que estéis arriba con posibilidades de ascender. Seguid las instrucciones del mister hasta el final porque con su dirección, vuestra calidad y capacidad de sacrificio espero que ascendáis y pueda ceros en la próxima categoría si nosotros continuamos con nuestra trayectoria. Un abrazo muy grande desde la esquina

  Cooper 9

  Un abrazo Alberto

 • xufet says:

  El partit d’Almusafes ens ha tornat a la crua realitat. Crec que podem aspirar a tot però treballant dur i amb humiltat. Per anar els primers ningú ens ha de regalar res sino més bé al contrari.
  Ara a preparar el partit de Tavernes com si fora el més important de la temporada.

 • Kaplan says:

  Llástima, xicons. L’Almussafes es va tornar a la crua realitat. Lo més positiu és que l’equip va demostrar que es capaç de pegar-li la volta a la situació, per molt complicada que es pose, a base més de casta que de bon joc.

  Ara bé, no es pot aspirar a guanyar un partit quan se cedeixen més de 30 rebots en defensa. Des de la grada contarem uns trenta, pero només a partir del segon quart. Hauriem de contar els del primer quart, amb lo qual pot ser la estadística de rebots ofensius de l’Almussafes va superar la quarentena. Així es imposible guanyar un partit.

  Lo dit, a continuar treballar de valent i a demostrar que podem estar ahi dalt de la clasificació.

 • josep mo says:

  llastima xics eu fet un gran partit amb una gran remuntada pero no a pogut ser.
  ara a entrenar dur com tots hem de fer i a per el proxim partit.
  ANIM

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials