Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

GRUPHAC ARQUITECTURA ALZIRA 104 – FRUTAS BOLLO GANDIA 32

(15-1/10-7/13-2/11-4/6-7/18-4/13-6/19-1)

El fred que feia a les 9:30 del dissabte no va gelar les idees ni els moviments dels nostres infantils i tal com augurava la situació classificatória dels dos equips, s’emportaren la que ja suposa la cinquena victòria de la temporada. 

Els de Gandia no pugueren detindre l'Expreso de Pekin

Els de Gandia no pugueren detindre l'Expreso de Pekin

Com ja ens té acostumats, l’equip va eixir concentrat a pista, sense cap relaxació i disposat a evitar des del primer moment que els de la Safor pugueren donar la sorpresa, de forma que a la fi dels primers 5 minuts ja s’escapaven amb 14 punts de diferència. 

Els gandiencs tenien seriosos problemes per superar la pressió dels locals, que sense ser tan intensa com en altres partits era suficient per evitar que el contrari trobara posicions clares per al llançament; mentre que pel contrari les eixides ràpides dels alzirenys propiciaven que pugueren atacar amb facilitat l’anella del rival. Tot açò sumat al domini del rebot per la major alçada dels seus jugadors feia que al descans s’arribara amb un contundent 49-14 que començava a deixar clar cap a quin costat anava a decantar-se la victòria.

 I com que a Alberto no li agrada gens que els seus jugadors alcen el peu i es deixen anar per la pista, els d’Alzira continuaren jugant a bon ritme, defenent be, contratacant i quan era menester, coordinant bones jugades en estàtic, amb escaire, cartabó i tiralínies, que per alguna raó porten el nom d’un estudi d’arquitectura.

Miquel s'esmuny entre tres contraris

 Amb l’encontre sentenciat i quan el partit ja decaia va apareixer la figura d’Angel, una mica apagat fins a eixe moment, que en els tres últims períodes fa signar una estupenda série de 7 llançaments encertats sobre 9, així com la de Miquel Nadal que amb 7 punts en tres minutas, donaren l’espenta definitiva per a que Gruphac trencara per segona vegada en la temporada la barrera dels cent punts.

 A més de Miquel Nadal va debutar amb l’equip Ferran Soler, que amb el seu bon joc i les seues anotacions, contribuiren de manera important a la victòria de l’equip.

 I ara a continuar treballant. El proper partit a Tavernes serà crucial per a mantindre’s en els llocs de dalt.

Angel fou protagonista en el minuts finals del partit

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials