Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

COPYMAT SUECA 1999 68 – N.B. ALZIRA BLAU 85

(15-16 / 6-20 / 16-13 / 11-13 / 6-9 / 14-14)

Després del correctiu patit davant Xàtiva, L’Aleví Blau necesitava una victòria que reafirmara la moral i el rival del dissabte no era precisament un dels més fàcils. La visita a Sueca es preveia complicada i així va resultar perquè els nostres Alevins hagueren de lluitar de valent durant tot el partit per endur-se’n els dos punts.

 El primer període va resultar molt igualat amb un intens duel entre Jorge Belda i l’altissim pivot local de 1,80 cm. Este es feia l’amo dels taulers, mostrava la seua supremacia en el rebot i anotava amb facilitat des de baix l’anella, mentre que Jorge, ben assistit per Josep, s’en eixia intel·ligentment de la zona per a, lliure de marca, aconseguir 3 triples.

 En el segon quart els dos entrenadors van decidir donar continuitat als seus dos pivots, però esta vegada el pivot local apenes va poder capturar balons en la zona. Gràcies a una defensa individual en tota la pista els alzirenys furtaren un bon grapat de balons que els permetia eixir ràpidament al contratac i començar a marcar les primeres diferències importants (21-36). En el tercer temps els de Sueca aconseguiren retallar distàncies per a arribar al descans amb 12 punts d’avantatge per als de Villa (37-49). 

En la represa els alzirenys mantingueren la seua agresivitat defensiva i la rapidesa en les transicions. La bona defensa de Carles i Jorge els permetia guanyar rebots al seu oponent, i el gran encert en el tir exterior (11 triples en total) així com lex eixides a la contra feren que a la fi els blaugrana acabaren 17 punts per dalt (68-85).

 Bon treball dels nostres Alevins que davant un equip amb altura, fort i rocós, saberen jugar-li amb les armes adecuades per guanyar el partit.

 Enhorabona xiquets!

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials