Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El jugador del nostre equip Aleví Carles Soler ha estat seleccionat per a participar en el Programa de Tecnificació de la Federació Valenciana de Basquet.

Este programa té com a finalitat incidir en la formació dels jugadors més joves així com anar preparant el grup que constituirà la Selecció Autonòmica Valenciana en el Campionat d’Espanya de 2012. Carles està integrat en el grup d’Alevins de primer any nascuts l’any 2000 i a l’igual que la resta de seleccionats tindrà la pròxima sessió d’entrenament el diumenge 12 de desembre.

Volem destacar que és el tercer any consecutiu que el Nou Bàsquet Alzira compta amb jugadors Alevins en este Programa de Tecnificació, el que demostra el bon treball que els entrenadors dels equips de base estan realitzant amb els nostres xiquets.

Desitgem a Carles molta sort, que aprofite l’oportunitat d’entrenar amb els millors jugadors de la Comunitat de la seua edat dirigits pels entrenadors de la Federació i si finalment és un dels elegits per a formar part de la Selecció, tant de bo!

En tot cas, segur que resulta una experiéncia inoblidable.

Un comentario para “CARLES SOLER EN EL PROGRAMA DE TECNIFICACIÓ”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials