Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

C.B. TAVERNES  57 – GRUPHAC ARQUITECTURA ALZIRA  34

(0-4 / 7-2 / 9-6 / 5-1 / 5-4 / 17-5 / 8-7 / 6-5)

EL PONT PASSA FACTURA

Primer instant del partit: Bot d’inici al centre de la pista, Jesus guanya el salt al pivot contrari, el baló arriba a Eric que corre com una fona per la banda esquerre, encara l’anella amb decisió i suma els dos primers punts del partit. L’arma letal dels d’Alzira que va ja no va tornar a funcionar més durant la resta de partit. 

El duel de dissabte era esperat amb gran expectació. Es preveia un partit difícil i igualat i així ho va ser en quasi tots els aspectes excepte en el resultat final. Després del avantatge inicial dels alzirenys en el primer temps, els locals ajustaren la defensa i amb una disciplina i concentració màxima que no pergueren en tot el partit capgiraven el marcador en el segon i després de ficar a la fi del segon període el 7-6 en el marcador ja no deixaren d’anar per davant tot el partit.

Durant la primera mitat les defenses s’imposaren clarament als atacs, els dos equips havien de suar cadascun dels punts i els d’Alberto no acabaven de sentir-se cómodes a la pista, en part per la gran defensa del rival i també pel rigor del col·legiat que va xiular una retafila de pases i dobles que acabaren reduint al mínim moltes de les posesions dels visitants.

 Amb excel·lent técnica i bona coordinació dels moviments ofensius els de la Valldigna podien contrarestar la superioritat física dels de la Ribera. Màxima intensitat en cada jugada i pas a pas Tavernes va augmentant el seu avantatge fins arribar al descans en que un tir exterior sobre la botzina els posava 8 punts dalt amb un marcador que demostrava com els dos equips patien per anotar (21-13). El partit anava complicant-se però encara estava completament obert. 

Després del descans tot va continuar amb la mateixa tònica, 5-4 en el cinqué temps, fins que en el sisé, una série d’errors defensius del Gruphac i una brillant actuació del pivot de La Vall, Llorenç, va fer que els de casa s’en anaren definitvament en el marcador (43-22). Este període va ser l’únic de tot el partit en que un dels dos equips superava els 10 punts

Molta era ja la distància però el Gruphac no va desistir en l’intent de tornar a agafar-se al partit i encara que va lluitar fins lúltim segon la falta d’encert baix l’anella i les errades de marcatge que anaven fent-se mes nombroses impediren que ni tan sols puguera retallar-se la diferència.

 A excepció d’alguns moments de la segona part, els blaugrana mantingueren el seu bon to en defensa, però tingueren greus problemes en l’aspecte ofensiu. Encara que una part de culpa es puga atribuir al gran partit de Tavernes, els alzirenys registraren el seu pitjor percentatge d’encert en tir de tota la temporada (24%). Poques oportunitats tingueren d’eixir al contratac però en varies d’elles, a soles baix l’anella foren incapaços d’anotar. I en el tir lliure no van estar molt més encertats: 27% amb 4 de 15. 

Però hem de seguir mirant el futur amb optimisme. Malgrat esta entropessada contimuem confiant plenament el la qualitat i solidessa d’este equip, i com no també del seu entrenador. A seguir entrenant dur que dissabte ens espera Godella!

Per altra banda l‘Infantil Grana aconseguia una nova victoria a Ontinyent al imposar-se al Martínez Valls per 31-37. Els de Kike Camarena que anaren tot el partit per davant tornaren a mostrar el bon estat de forma i la continua millora que està experimentant l’equip des de l’inici de la temporada.

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials