Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

N.B. ALZIRA BLAU 67 – C.B. SUECA 2000 16

(18-6 / 15-5 / 19-5 / 15-0)

 Dissabte 8:30 del matí. Sona el móvil de Fran Pérez, entrenador de l’Aleví Blau. Després de penjar, amb gest seriós i sense temps de prendre’s el desdijuni, Villa agafa els seus apunts i torna a refer els quitents per al partit de les 9:30. 

Una vegada al Pabelló, la confiança i tranquilitat amb que els seus jugadores enfrontaven el partit contra l’equip més jove de Sueca, comença a tindre fisures. Una indisposició del pivot i màxim anotador de l’equip Jorge Belda, l’impedia jugar el partit. Villa camvia el plantejament i dona instruccions als jugadors sobre com afrontar el partit sense un dels jugadors més determinants de l’equip. 

Sueca 2000 és un equip format per jugadors de primer any però havia estat capaç de guanyar a l’altre equip suecà que no va resultar fàcil de doblegar la setmana anterior. Els alzirenys eixen a la pista amb Josep, Carles, Ferran, Moisés i David. La forta defensa individual propicia la recuperació de balons i evita que els de la Ribera Baixa troben posicions de tir. El paper de Jorge s’el repartixen entre tots, David s’encarrega de guanyar rebots en defensa i la resta de l’equip comença la seua cursa anotadora. En el segon temps repeteix Josep, acompanyat ara per Jorge Sanchis, Ernesto, Ignacio i Emili. L’equip continua defenent be i l’encert anotador de Josep i Ernesto, fan que ja ningú se’n recorde que Jorge no està en la pista. Quan s’arriba al descan amb 52-16 al marcador, està clar que de cap manera el partit pot escapar-se als d’Alzira. 

En la reanudació i ja amb el partit decidit, Villa aprofita per a repartir minuts entre tots els jugadors i assajar nous sistemes de joc, sustituint el contratac i la pressió en tota la pista pels atacs estàtics més elaborats. L’acta ha quedat definitivament tancada en el últims instants del quart període. 

En resum, partit més fàcil de l’esperat, amb una notable aportació de tots els jugadors, que han estat capaços de demostrar la seua superioritat mitjançant una defesa agresiva, l’atenció al rebot i l’eixida ràpida al contratac.

Victòria contundent que dona moral per afrontar el partit del proper dissabte a València davant C.D. Calasanz.

Per altra banda, l’Aleví Grana de Javi Valera assaboria una merescuda victòria al guanyar Alberic 46-36.

Després d’anar durant la primera part per darrere en el marcador, una pressionant defensa individual dels alzirenys servia per donar-li la volta al partit, que finalment a estat rematat amb gran encert en el llançament de triples.

 ENHORABONA A TOS DOS EQUIPS!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials