Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

  C.P. MARTINEZ VALLS 31 – N.B. ALZIRA 37 

El diumenge pel matí, amb mal oratge a Ontinyent i pista a l’exterior, l’infantil grana va batre al Martinez Valls per un ajustat tanteig, si bé en principi pareixia que la cosa anava a ser més senzilla, ja que els dos primers periodes acabaren dominant-se per 3-15 després d’un fulgurant inici de partit amb un 1-9 aclaridor.

Està clar que la confiança es mala consellera, pues a partir d’aci no es va poder tornar a guanyar més que un parcial, i sols per 2 punts. L’equip local va anar refent-se a poc a poc, encara que al descans arribaren amb avantatge dels nostres per 12-21. Aquesta distancia es va anar mantenint amb mínims canvis als dos següents periodes (21-31), remuntant els locals conforme s’acostava el final, amb el recolzament del seu públic i preocupació creixent del nostres, que apretaren de valent en defensa al darrer parcial per a arribar al definitiu 31-37.

Si bé es cert que sempre anaren per davant, el partit es va complicar en excés probablement per l’inici espectacular dels xicons, que en vore que guanyaven fácil i el rival no plantava gens de cara, pensaren que tot estava fet i es confiaren en excés.

Així i tot es veu una milloria a l’equip, s’aconseguix la 3ª victoria i esperem que n’arriben prou més. Cal nomenar als encistelladors Carlos (8), Rubén Sanjuan (7) i Miquel (7), i també el treball defensiu de tots, destacant en esta tasca Rubén Correas.

Ara ens espera una jornada de descans i després les festes ,per a seguir entrenant i millorant a poc a poc.

Bon Nadal per a tots!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials