Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

GRUPHAC ARQUITECTURA ALZIRA 62 – OAM L’HORTA GODELLA 54

(9-8 / 2-6 / 9-10 / 12-5 / 4-4 / 8-4 / 8-9 / 10-8)

Jesus tornà a ser un valor segur

 Amb la ferida oberta de l’àmplia derrota patida a Tavernes, els nostres infantils tenien este dissabte un compromís doblement important, tant per ser contra un dels equips de la zona mitja-alta de la taula com per la necessitat de recuperar moral i autoestima. 

El primer temps resultava molt igualat i gràcies a les anotacions de Eric i Jesús, els locals se n’anaven un punt per dalt, avantatge que era anul·lat pels de Godella en els períodes següents fins ficar-se 4 punts amunt a la fi del tercer temps (20-24). El partit començà a ficar-se de cara en el quart període, després que Alberto, per disipar els fantasmes de Tavernes, exigira més decisió i atreviment en atac. Sense deixar de mantindre una bona defensa, no se podia caure en els defectes de la jornada anterior. Calia crear més joc, els arquitectes començaren a intentar més coses i amb un parcial de 12-5, amb aportació destacada d’Eric que signava una extraordinària sèrie de 4 de 4 en tirs de dos, se n’anaven al descans amb un curt però valuós avantatge de 3 punt (32-29). 

L'expresso va fer trajectes de llarga distància i també de rodalies

Al vestidor i obligat pels seus múltiples compromisos, Alberto deixava l’equip al càrrec del Doctor Pablo Brocca, qui durant la segona meitat va continuar dirigint l’equip amb encert des de la banqueta. Amb l’aportació de Pau i Oscar en el rebot, la visió de joc de Josep, la bona defensa de Kike, l’aportació anotadora de la doble A (Albert i Angel), i també d’Eric, un malson per la defensa contraria que per tres vegades en un quart culminava amb èxit la mateixa jugada (treta de fons de Pau, bloqueig i cistella sense oposició), laboriosament, GRUPHAC continuava 7 dalt a falta dels 10 últims minuts (44-37). 

El partit estava en mans alzirenyes però la més mínima relaxació podia resultar fatídica, perquè el rival jugava bon bàsquet i no li perdia la cara al partit. Dominat el rebot defensiu per Jesus, va arribar l’hora dels baixets. David i Miquel deixaren de donar “pases de aliño” es llevaren la montera, agafaren l’estoc de matar i aprofitant la seua velocitat i qualitat tècnica acabaren anotant 14 dels darrers 18 punts de l’equip, la majoria d’ells amb entrades fins la cuina. 

No havia estat fàcil però la victòria s’havia quedat a casa, els arquitectes se’n van de vacances col·locats en tercera posició i aspirant encara a tot. 

Enhorabona a tot l’equip i a disfrutar de les festes, sense oblidar els estudis ni els entrenaments que a la tornada ens espera TorrentEls bases a l'atac

BON NADAL!

Estadístiques: David (10P, 3R, 1A), Miquel (12P, 4R, 1A), Albert (4P, 1R), Pau (4R), Eric (16P, 4R, 5A), Josep (2R), Angel (6P, 3R, 1A), Oscar (5R), Jesus (14P, 6R), Kike (2R).

Angel llançant a cistella

5 comentarios para “INFANTILS: EL GRUPHAC S’ENGANXA ALS DE DALT”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials