Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

C.D. CALASANZ 42 – ALEVÍ BLAU N.B. ALZIRA 55

(4-13/10-5/6-15/12-8/4-7/6-7)

El dimercres 22 de desembre l’Infantil Blau va poder culminar victoriosament el partit contra Calasanz que havia estat interromput a causa de la pluja quan faltaven 50 segons per acabar el quart temps. 

El partit iniciat dissabte va començar de cara per als alzirenys que demostraven la seua superioritat i aconseguien una renda de 9 punts en el primer període. El segon va ser per als locals que trencant a sovint en el u contra u anotaven amb facilitat i reduien distàncies (14-18). El de la Ribera tornaven a recomposar-se en el tercer temps gràcies a un joc més coordinat i al domini exercit per Jorge Belda en el rebot, de manera que repetint l’avantatge del primer temps s’arribva al descans 20-33. 

En la represa els locals tornaven a ajustar la defensa posant en dificultat el joc ofensiu dels de Villa i retallant distàncies però una lleugera pluja convertia el terreny de joc en una pista de patinaje, de manera que per a evitar caigudes i possibles l’arbitre decidia interrompre l’encontre a falta de 50 segons per a la fi del quart període amb 32-39 al marcador.

El partit es va continuar dimecres. Amb marcador favorable i tan sols 16 minuts i 50 segons per jugar-se calia eixir concentrats i amb intensitat des del primer moment per a evitar sorpreses i poder amarrar la victòria i així va ser perquè en una cistella d’Ernesto servia per anar-se’n 9 punts dalt a falta dels dos últims temps.

Malgrat la poca llum i unes cistelles una mica més altes de l’habitual, els nostres Alevins van saber controlar el partit el que va permetre Villa repartir minuts entre tots els jugadors que molt disciplinadament feren l’esforç d’acudir a València per a disputar els pocs minuts que faltaven.

A la fi 42-55 i nova victòria del nostres Alevins que s’en van de vacances amb 4 partits guanyats i tan sols un perdut. La pròxima cita serà el 8 de gener en el Torneig de Nadal.

E.M. CARCAIXENT 50 – ALEVÍ GRANA N. B. ALZIRA 45

(7-9/20-6/0-6/13-10/4-3/6-11)

També el dimecres 22 es va jugar a Carcaixent el partit del segon equip Aleví, que a causa de la pluja no s’havia pogut disputar el dissabte anterior. Els de Javi Valera van tindre un gran començament de partit, amb bona defensa que impedia maniobrar als locals i amb un triple en els últims segons s’emportaven el primer temps per 2 punts de diferència.En el segon temps els carcaixentins saberen aprofitar la seua superioritat física carregant el rebot tant en defensa com en atac, remontant i aconseguint una amplia diferència (27-15). Però els nostres no s’en vingueren avall i guanyaren el tercer temps con si d’un partit de tenis es tractara (0-6), anant-se’n al descans amb un desavantatge de 6 punts i completament ficats en el partit.

Els locals tornaven a guanyar els dos períodes següents per escasa diferència, deixant el marcador 44-34 a la fi del cinqué temps. Tot semblava decidit però una brillant eixida dels alzirenys i un parcial de 2-9 els tornava a deixar només a 3 punts a falta d’un minut. El final del partit va resultar molt emocionant però els locals acabaren reaccionant i guanyant per un ajustat 50-45.

Gran partit dels nostres xiquets i xiquetes, clara mostra de la extraordinària progressió que estan realitzant.  Si ens remontem al partit d’anada a Alzira, cArcaixent va tancar l’acta aconseguint un avantatge de més de 50 punts, i ara, mes i mig després, els deixebles de Javi han disputat un partit de tu a tu i poc els ha faltat per a endur-se’n els dos punts.

Enhorabona i a seguir millorant!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials