Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Després d’unes setmanes d’intenses negociacions, per primera vegada en la història, Alzira podria tindre  la pròxima temporada un equip en la Lliga EBA, gràcies a l’acord de vinculació a què han arribat el Nou Bàsquet Alzira i el València Bàsket Club.

Reunió alcaldesa

Els responsables del club han presentat a l'alcaldesa i a l'edil d'Esports el projecte del Nou Bàsquet Alzira a la Lliga EBA

En virtut del principi d’acord entre els dos clubs, l’equip sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira jugaria la pròxima temporada en Lliga EBA, ocupant la plaça que el filial del conjunt taronja té en esta competició. La Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana ha avalat la permuta de la plaça, valorant molt positivament l’intens treball que en estos últims anys ha realitzat el nostre club.

En funció de l’acord al que han arribat el president del Nou Bàsquet Alzira, José Enrique Sanjuan, i el director tècnic del València Bàsket, Antonio Muedra, que es farà públic en les pròximes setmanes, el Power Electronics València continuaria sent el propietari de la plaça en Lliga EBA, mentres que els partits se celebrarien en el Palau dels Esports d’Alzira. El València Bàsket proporcionaria al club alzireny el cos tècnic i els jugadors que militarien en la quarta categoria del bàsquet espanyol.

Valencia Basket EBA

L'actual València Basket d'EBA serà la base de l'equip de la temporada que ve

Concretament, l’equip de Lliga EBA, que competiria amb el nom de Nou Bàsquet Alzira, estaria format per huit jugadors del València Bàsket i es completaria amb quatre jugadors del planter del sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira que enguany milita en Preferent. Es preveu que el nou equip d’EBA entrene dos dies a la setmana en la nostra ciutat i un tercer dia per determinar a València, en el Pavelló de la Font de Sant Lluís.

A més, està previst que s’incorpore al cos tècnic del nou equip l’actual entrenador del nostre sènior de Preferent, Alberto Lahoz, que actualment dirigix també a l’aleví B del València Bàsket i el treball del qual no ha passat desapercebut a la direcció tècnica del club taronja.

Per la seua banda, el Nou Bàsquet Alzira es compromet a abonar la quota d’inscripció de 900 euros i aconseguir l’aval bancari de 25.000 euros necessari per a inscriure a l’equip en Lliga EBA. De moment, el president i el director tècnic ja han iniciat els contactes amb l’Ajuntament d’Alzira i diverses empreses amb l’objectiu de reunir eixa quantitat.

La Federació Espanyola també exigix, per a un equip d’EBA, que compte amb un conjunt de categoria júnior i un altre cadet. Segons l’acord entre les dos entitats, els equips vinculats serien el júnior i el cadet del Nou Bàsquet Alzira, que es reforçarien cada un amb quatre jugadors dels equips del València Bàsket que militen en categoria autonòmica.

Des del Nou Bàsquet Alzira tenim clar que l’objectiu de l’equip serà totalment formatiu, ha explicat Fèlix Lahoz, director esportiu del conjunt alzireny. “El nostre objectiu amb l’equip EBA és treballar la pedrera i promocionar jugadors de la comarca de la Ribera. El València Bàsket ens ajudarà a continuar amb el nostre projecte, aportant un cos tècnic de qualitat que permeta fer créixer a tots estos jugadors’.

L’acord ha sigut fruit de les gestions realitzades en les últimes setmanes pel president del club, José Enrique Sanjuan, i el director tècnic, Félix Lahoz. Els representants del club s’han reunit ja amb l’alcaldessa Elena Bastides i l’edil d’Esports, Eliseo Candela, per a demanar el suport de l’Ajuntament d’Alzira de cara a la nova experiència del club alzireny en la Lliga EBA.

Mentrestant fructifiquen les gestions, el consistori alzireny, a través del regidor d’Esports, Eliseo Candela, s’ha compromés a posar els mitjans necessaris perquè l’equip d’EBA puga disputar els seus partits com a local els diumenges de matí, a les 12 hores, en el Palau d’Esports.

En una reunió mantinguda fa escassos dies amb els representants del club, Candela va anunciar que en breu eixiran a licitació les obres de reparació de la coberta del Palau d’Esports, per tal de solucionar el problema de les goteres i que esta instal·lació puga acollir amb totes les garanties els partits del Nou Bàsquet Alzira d’EBA i del Club Voleibol Alzicapital Alzira de Segona nacional.

D’esta manera, el Nou Bàsquet Alzira competiria en el Grup E de la Lliga EBA. Pel Palau d’Esports passarien equips com el Platja de Palma, el Festival de Cine de l’Alfàs, Bàsquet Llíria, A.B. Castelló, C.B Alginet, Gandia Bàsquet, Alaior, Aigües de Calp, Almàssera, C.B. l’Horta Godella o Bàsquet Mallorca.

Esperem que amb el suport de tots, les gestions donen els seus fruits i pugam disfrutar la pròxima temporada de bàsquet de categoria nacional a Alzira.

9 comentarios para “ALZIRA PODRIA TINDRE UN EQUIP EN LA LLIGA EBA!!!!!!”

 • JE says:

  En sembla que el gabinet de premsa s’ha precipitat en anunciar la notícia. Quan ja pareixia tot clar entre nosaltres, l’ajuntament i el President del València Bàsquet, ahir es va despenjar Juan Roig, que al cap i a la fi és l’amo, i li va demanar a l’Ajuntament d’Alzira que per a que l’equip d’EBA jugue a Alzira deu retirar la llicéncia d’apertura al Consum de la Plaça 2 de maig, així com que imposar una multa de 60.000 € al Carrefour per vendre bledes en mal estat. L’Ajuntament no està molt d’acord amb aixó, de manera que no sabem encara com quedara el tema.

 • JE says:

  Pero, com podeu pensar que es una inocentada? Pero no vegeu la foto de la reunio que tinguerem fa dos setmanes en l’alcaldesa i el regidor d’Esports? Esteu convidats tots a la reunio extraordinaria de la junta directiva que tindrem dema per a exposar l’acord al que hem arribat en el Valencia Basket. Quan tingam clara la hora i el lloc, ho anunciarem en la web, per a que pugau asistir tots els que vullgau.

 • KARMEN says:

  ES MOLT DESCARADA LA INOCENTADA.

 • Fran says:

  he caigut quan he llegit “Candela va anunciar que en breu eixiran a licitació les obres de reparació de la coberta del Palau d’Esports, per tal de solucionar el problema de les goteres” xDD

 • Fran says:

  Sona a inocentada…

 • INOCENTES says:

  VAAAAAAAAAAAALE! JA ESTAN ELS GRACIOSOS DE TURNO, AMB LES INOCENTADES COM L’ANY PASSAT.

 • El Loco de la Colina says:

  Una molt bona notícia per al basquet de la Ribera. Alzira torna amb força. Enhorabona a tots, pel bon treball que esteu realitzant. Alzira is back.

 • iber says:

  jajjajaaj,inocente,inocente

 • pere says:

  Chicos! están trabajando muy bien! ojalá se de. Aunque el rival mas dificil está en Alzira con la gente que trabaja para el deporte

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials