Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Tiempo muerto

L'Alzibet Nou Bàsquet Alzira es juga les seues opcions esta temporada en les pròximes quatre jornades

Quasi sense temps de recuperar-se de les fartades i les festes d’estos dies, els equips del Nou Bàsquet Alzira tornen hui dilluns als entrenaments per a preparar els pròxims compromisos. L’Alzibet Nou Bàsquet Alzira ha d’afrontar la seua particular “costa de gener”, en la que intentarà eixir el millor parat possible de les quatre primeres jornades del nou any 2011, un mes en què els nostres sèniors hauran de demostrar del que són capaços i al que volen aspirar.

L’Alzibet espera que la seua “costa de gener” no se li faça molt empinada, ja que en les pròximes quatre jornades es jugarà bona part de les seues opcions en esta temporada. Una dura prova per als d’Alberto Lahoz, que s’enfrontaran als millors equips de la categoria de Preferent. El repte és important, ja que els alzirenys han de jugar contra tots els conjunts de la part alta, excepte amb el Almussafes Pràctiques.

Per obrir boca, el primer enfrontament decisiu del nou any 2011 serà este proper dissabte 8 de gener, a les 18.30 hores, a la pista del CSA Carcaixent, en el partit de la jornada que enfrontarà al tercer i al quart classificats, ara mateixa separats per una sola victòria. El Carcaixent ha fet de la seua pista al pavelló municipal un autèntic fortí, on compta tots els seus partits per victòries i en el qual va aconseguir infringir al líder Nou Bàsquet Xàtiva la seua única derrota fins al moment. Un equip que es fa fort des de la defensa, deixant als seus rivals en només 60 punts, mentre que la seua anotació es dispara fins als 78. Sens dubte, es tracta d’una bona oportunitat per a que els d’Alberto Lahoz es guanyen l’atribut d’equip revelació i aspirants a tot.

La següent jornada, l’equip alzireny rebrà al pavelló Fontana Mogort el líder de la lliga de Preferent i màxim candidat a l’ascens, el Nou Bàsquet Xàtiva, que ha apostat molt fort en esta campanya per intentar pujar a autonòmica. Un partit en què els alzirenys tenen poc que perdre i molt que guanyar, i en el qual hauran de donar el millor de si mateixos per a plantar cara al líder.

L’eixida posterior no té una dificultat menor ja que l’expedició alzirenya haurà de desplaçar-se fins Moixent, per enfrontar-se al CD San Pedro. En estos moments, l’equip de la Costera és cinquè a la classificació, empatat amb el CSA Carcaixent, i s’ha fet fort en la seua pista, en la qual compta els seus partits per victòries.

La “costa de gener” tornarà a incrementar la seua duresa amb la visita a la sempre difícil pista del CB Genovés, amb la qual començarà la segona volta de la competició. Al sènior masculí ja li va costar guanyar en la primera volta al Genovés, imposant-se per tan sols dos punts, i ara haurà d’apostar per la victòria si vol mantenir-se en el més alt.

En definitiva, un començament de l’any 2011 molt dur i que de ben segur aclarirà de manera quasi definitiva els objectius pels quals lluitarà l’Alzibet Nou Bàsquet Alzira la resta de la temporada: quedar-se a la part mitjana de la classificació o aspirar a alguna cosa més i lluitar fins al final per l’ascens.

Ànim, xicons, i hui a tornar amb més força que mai als entrenaments, per afrontar la dura “costa de gener” …

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials