Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Alzicapital

Les xiques de l'Alzicapital Nou Bàsquet Alzira van començar l'any amb bon peu

La primera jornada del nou any 2011 es va saldar també amb victòries del sènior femení Alzicapital Nou Bàsquet Alzira en la pista del C.B. Pego per 38-52 i del sènior masculí B en la seua vista a Carcaixent per 33-43.

Les jugadores que entrena Fran Pérez ‘Villa’ afrontaven una eixida complicada contra un rival que es fa fort en la seua pista. El principi del partit va ser favorable al C.B. Pego. El major encert en el tir de les locals els donava els primers avantatges en el marcador en els instants inicials, just el temps que l’Alzicapital Nou Bàsquet Alzira va tardar a ajustar la seua defensa i donar-li la volta al marcador fins a acabar per davant al final dels primers deu minuts (7-15).

El segon quart va ser també per a l’Alzicapital, que continuava fent mal al conjunt local a base de tirs lliures i eixides ràpides en contraatac, anant-se al descans amb un avantatge encara major (14-30).

En la represa, l’equip local va eixir amb més ímpetu i disposat a retallar diferències. Les jugadores entrenades per ‘Villa’ van passar per moments de dificultat fins que un temps mort sol·licitat pel tècnic alzireny va servir per a recuperar el nivell de joc i infringir al Pego un parcial de 0-10 en els últims minuts del tercer quart que va deixar el partit quasi vist per a sentència (27-41).

En el parcial decisiu, l’Alzicapital va mantindre el seu rendiment tant en defensa com en atac. L’entrenador alzireny va aprofitar per a donar oportunitats a totes les jugadores, les quals no van baixar el ritme ni van donar oportunitat a les locals d’acostar-se en el marcador. Al remat, el marcador va reflectir un 38-52 que va servir per a aconseguir la quarta victòria de la temporada per a l’Alzicapital Nou Bàsquet Alzira.

La jornada es va completar amb el triomf del senior masculí B en el doble duel contra el C.S.A. Carcaixent per 33-43. L’inici del partit va ser favorable per als locals, que van aconseguir els primers avantatges en el marcador. No obstant això, el Nou Bàsquet Alzira no li va perdre la cara al partit i va aconseguir donar-li la volta, liderat per ‘Villa’, per a arribar al descans per davant en el marcador (18-26).

Després del pas pels vestuaris, els jugadors entrenats per José Borrull van passar per diversos moments de dificultat i l’encert del Carcaixent els va acostar en el marcador a final del tercer quart (29-35). En els últims deu minuts, el ritme de joc va baixar i, entre els desencerts i les imprecisions per part dels dos equips, els alzirenys van saber administrar el seu avantatge i emportar-se la victòria per 33-43. Al final, el conjunt alzireny, molt minvat per les baixes i les lesions, va saber tirar d’ofici per a endur-se un important triomf que els situa de nou a la part alta de la classificació en el seu grup de segona zonal.

Un comentario para “VICTÒRIES DE L’ALZICAPITAL I EL SÉNIOR B EN L’INICI DE 2011”

  • JE says:

    Este Villa està en tots els puestos: entrena al Senior Femení, lidera al Senior B. Hi haurà que dedicar-li una secció especial només per a d’ell.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials