Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
OSCAR ENTRANT A CISTELLA

L'Alzibet es va sobreposar a les dificultats i va aconseguir la victòria a la pista del C.S.A. Carcaixent.

L’Alzibet Nou Bàsquet Alzira va començar el nou any 2011 de la millor manera possible: amb una valuosa victòria en el duel comarcal contra el C.S.A. Carcaixent per 61-83, convertint-se així en el primer equip que guanya en la difícil pista carcaixentina. L’encontre contra un rival directe com el Carcaixent es presentava complicat, però els homes entrenats per Alberto Lahoz van saber sobreposar-se a les dificultats i aconseguir una victòria treballada que val el seu pes en or.

El C.S.A. Carcaixent va saltar a la pista més concentrat i va marcar les primeres diferències en el marcador. L’Alzibet es mostrava sense idees i desencertat en el tir per a atacar la defensa en zona plantejada pels locals des del primer minut, cedint la iniciativa al Carcaixent en els primers minuts (10-8, minut 6), just el temps que va necessitar per a ajustar la seua defensa. A partir d’este moment el conjunt alzireny va anar agafant a poc a poc el comandament del partit i, gràcies a un parcial de 2-10, producte de la seua solidesa defensiva, va aconseguir donar-li la volta al marcador i acabar per davant al final dels deu primers minuts (12-16).

Poc va canviar el panorama en el segon quart. Els alzirenys continuaven més centrats en defensa i amb el seu encert ofensiu trobaven la manera de fer mal a la defensa en zona del Carcaixent. L’Alzibet li endossava un parcial de 2-13 en els quatre primers minuts aconseguint així la seua major renda del partit fins a eixe moment (21-35). No obstant això, els locals es van recompondre i en els instants finals tres triples consecutius del seu base van servir per a ajustar el marcador al descans (30-37).

Després del pas pels vestuaris, el partit es va equilibrar, encara que el Carcaixent no aconseguia reduir les diferències. En els moments en què més s’entravessava la defensa en zona dels locals les aparicions de Muri i l’aportació d’Óscar aconseguien traure a l’equip alzireny de l’atasc (35-44, minut 25). De la mà d’Óscar, amb sis punts consecutius, i Alberto, fent-se forts en els dos costats de la pista, els nostres sèniors van posar 17 punts d’avantatge (37-54, 41-58).

En un intent de reduir les diferències, el conjunt local va pujar les seues línies i va començar a pressionar l’eixida del baló dels alzirenys, amb més voluntat que encert. No obstant això, dues errades de l’Alzibet van ser aprofitades pels locals per a anotar quatre punts de manera consecutiva i reduir distàncies al final del tercer període (46-60).

L’últim quart va arrancar amb un intercanvi de cistelles per part dels dos equips (50-65, minut 33). L’encert en el tir i les bones circulacions de baló dels alzirenys van servir per a superar la zona del Carcaixent i van permetre elevar l’avantatge fins als vint punts (50-70). A continuació, les tècniques assenyalades a un jugador i a l’entrenador carcaixentí van sentenciar el partit.

L’avantatge se’n va disparar fins al 52-79 que assenyalava l’electrònic a falta de tres minuts. Amb el partit sentenciat, l’equip local va maquillar el resultat en els instants finals reduint la diferència fins al definitiu 61-83. Amb este triomf, l’Alzibet Nou Bàsquet Alzira es consolida en la tercera posició de la classificació del grup c de Preferent i augmenta el seu avantatge respecte a un dels seus perseguidors directes, el C.S.A. Carcaixent.

El dilluns toca tornar als entrenaments amb més força si és possible per a preparar el partit del pròxim cap de setmana contra el Nou Bàsquet Xàtiva, un encontre en què els nostres jugadors hauran de donar el millor de si mateixos per a plantar cara al líder del grup. Enhorabona xicons…

9 comentarios para “L’ALZIBET COMENÇA EL 2011 AMB UNA VICTÒRIA A CARCAIXENT”

 • Quico says:

  La gente que diga lo que quiera, pero quién va a veros lo único que ve es baloncesto, ni trifulcas, ni riñas, ni protestas por parte de ningún componente del equipo, y así da gusto! Enhorabuena!!!

 • jcarlos says:

  ahhh als aguelets del equipo que pareixen els pupas a vore si dormen tapats en una manteta hasta el coll i una bolseta de aigua calenteta per al rinyons i es cureu ja.

 • jcarlos says:

  xiquets enhorabona pel partit del dissapte, espectacular. respecte als arbitres no crec que ni ens donen ni ens lleven res, simplement estan ahi. crec que fereu un gran partit perque ens llevarem la presio de guanyar i simplement eixirem a jugar el millor posible. molta sort al carcaixent i a per el proxim partit.

 • Alberto (Mister) says:

  ENHORABONA XICS!!

  GRAN PARTIT I GRAN TREBALL!!! AIXÍ ES POT GUANYAR, I PERDRE TAMBÉ…

  ESTE DISSABTE VE EL LIDER, I COM A TAL MEREIX LA NOSTRA MILLOR VERSIÓ, I QUE GUANYE EL MILLOR, SIGA QUI SIGA…

  ÀNIM I FORÇA

 • El tio del silbato says:

  No voy a meter mierda pero el partido fue un puto baile xDDDD Con toreada final, un espectaculo bastante comico para el publico, cuando fui a carcagente a defender a mi ekipo con un silvato se me critico por parte de la grada, pero eske el sabado fue tal paliza del alzira k la grada se kedo tokandose de ver tal juego, os esta bien merecido !! en cuanto al alzira, el sabado se vera el nivel ante un rival k aspira al titulo, vi algunos fayos en la presion pero se cambio correctamente, esperaba un xoke mas fuerte, xro ya vi k don mistol and company solo seguian la bola .no….si Kluivert pareciais(carca) xk ibais mas perdidos k un pulpo en un garaje. De 22 tmpoko esta tan mal xDD en fin…. ire a alzira a veros el sabado , espero ver un buen partido!

 • Muri says:

  Vaya tela… a este no le hace falta que llegue la noche para ser Kluivert!!! xDDD. No voy a entrar al trapo del juego sucio.
  En Alzira, respetamos al Carcaixent, y siempre hay una rivalidad enorme y sana, y nada más…

  De Enguera solo recuerdo que el 8 le dijo una cosa al arbitro que yo le hubiera quitado la ficha… y las 50000 faltas que le pitaron a favor al 7, en el ultimo cuarto…

 • mojo says:

  si no sabes perder juega a las muñecas con tus amigas…por que para perder de tunda como tu dices no ayudan los arbitros por lo menos ten dignidad y no te rebajes a criticar en la web del mismo club!! si el NOU BASQUET XATIVA nos gana le aplaudiremos pero no nos dedicaremos a decirle a su entrenador cuando pedir tiempos muertos o no 🙂 este es nuestro primer año en preferente de casi todos los jugadores que hay asi que no tenemos ningunos humos por que no tenemos la obligacion de subir como almussafes o xativa pero no vamos a dar ningun partido por perdido hasta el minuto 40 de cada partido a diferencia tuya yo no deseo nada malo para ningun equipo suerte a todos y que suban los dos mas regulares 😀

 • ha ha says:

  el que corre per el teu pensament es l’enveja xd

 • Quan arriba la nit, jo soc Kluivert says:

  Ya os vale, ya. El sabado ganasteis con la inestimable ayuda de la pareja arbitral, porque mira que repartisteis cera ehhhh, y las técnicas para el Carcaixent. Siempre la misma historia con los de la capital, porque no es la primera vez que los arbitros os hechan una mano este año. Y si no, recordad lo que paso en Enguera.

  Espero que este sabado que viene, el Xativa os de una buena tunda y os baje un poquito los humos.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials