Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El dissabte 8 de desembre es va celebrar al Pavelló Fontana Mogort el Torneig de Reis de Mini-Bàsquet, amb una gran assistència de públic i una excel·lent organització, com sol ser habitual en la majoria d’esdeveniments que organitza el NOU BÀSQUET ALZIRA

En categoria Benjamí el triomf va ser per al N.B. ALZIRA que en un gran partit derrotava en la final al C.B. BENIFAIÓ. El tercer lloc va ser per al VALÈNCIA BASQQUET CLUB i el quart per a Tavernes

En el Grup Aleví B, la final la disputaven el N.B. ALZIRA GRANA i el C.B. ALGEMESÍ. L’equip que entrena Javi Valera s’havia plantat en la final gràcies a una brillant victòria davant Guadassuar però en la final no va poder repetir triomf i el trofeu de primer classificat va acabar en mans dels d’Algemesí. En el partit pel tercer i quart lloc Tavernes va guanyar a Guadassuar

N.B. ALZIRA BLAU i C.B. BENIFAIÓ disputaren la final del Grup Aleví A, després de desfer-se en semifinals de Tavernes i València Bàsquet respectivament. La final va oferir moments de gran bàsquet per part dels dos equips i en un partit que va estar disputat fins a l’últim segon la victòria va acabar sent per a Benifaió. El partit pel tercer i quart lloc entre València Bàsquet i Tavernes va resultar el més emocionant de tota la matinal. Finalment, l’encontre es va decidir en la pròrroga a favor de l’equip de la capital. 

També es van disputar altres dos partits amistosos entre equips del N.B. ALZIRA i el C.B. BENIFAIÓ. En categoria Pre Benjamí, Alzira es va imposar a Benifaió, mentre que en categoria Infantil el resultat va ser el contrari. 

El Regidor d’Esport de l’Ajuntament d’Alzira, Eliseo Candela, va ser l’encarregat de lliurar els trofeus a tots els equips participants. 

Des del Club volem agrair també la col·laboració de McDonald’s que durant tot el matí va estar oferint suc de taronja a tots els assistents al Torneig.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials