Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El sènior femení Alzicapital Nou Bàsquet Alzira rebia també en el pavelló Fontana Mogort al líder del seu grup, el potent C.B. Patronato Bocairent, entrenat per un vell conegut de l’afició alzirenya, Joan Vañó. Des del xiulit inicial, les de la Vall d’Albaida van demostrar sobre la pista la seua condició de líders amb una eixida fulgurant en el primer quart.

Un parcial inicial de 0-13 en els primers quatre minuts a favor de les visitants feia presagiar que el Bocairent arribaria a la seua mitjana del centenar de punts anotats per partit, però les nostres xiques no van deixar que fora així. Les jugadores entrenades per Fran Pérez “Villa” van recomposar la seua defensa i al final dels primers deu minuts es va arribar amb el resultat de 12-26.

El panorama va canviar en el segon període. L’Alzicapital va mantindre el to defensiu i eixia bé de la pressió plantejada pel Bocairent, finalitzant diversos contraatacs amb facilitat. Al menys, l’avantatge a favor de les bocairentines no va anar a més i al descans el marcador reflectia un resultat de 23-39.

En la represa, l’Alzicapital es va deixar sorprendre i un nou parcial de 0-12 en apenes sis minuts del Bocairent, amb un joc basat en la pressió i una major agressivitat defensiva, va acabar per decantar el partit a favor de les visitants. No obstant això, les jugadores alzirenyes no van baixar els braços i van saber aguantar el ritme per a acabar el tercer quart amb un marcador de 28-53.

En l’últim període, amb tot ja decidit, es van igualar les coses, amb un clar predomini de les defenses sobre els atacs, fins a arribar al 38-67 que reflectia el marcador al final. Malgrat tot, les nostres sèniors van quallar un bon partit, deixant al líder de la competició en 67 punts, molt lluny de la seua mitjana d’anotació, que és superior al centenar de punts. Ara toca pensar en el partit de la pròxima setmana que enfrontarà a l’Alzicapital Nou Bàsquet Alzira contra un rival de la seua lliga, El Verger.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials