Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

GRUPHAC N.B. ALZIRA 48 – N.B. TORRENT 68

(6-10 / 11-10 / 4-9 / 5-10 / 3-13 / 3-0 / 6-10 / 10-6)

Després de la parada nadalenca els nostres infantils tornaven a la competició contra el N.B. Torrent, un dels millors equips de la categoria i favorit per a classificar-se per a la fase d’ascens a categoria autonòmica. 

El partit va tindre un inici clarament favorable als visitants que començaren imposant-se amb un parcial de 0-8. Els alzirenys poc a poc anaren asentant-se en defensa i millorant la circulació de baló en atac, de forma que gràcies a dos cistelles consecutives d’Eric i un altra d’Oscar acabaven el primer període 4 punts per baix. Els altres dos temps resultaren prou igualats i únicament durant el quart període els torrentins començaren a establir una certa distància en el marcador, arribant-se al descans amb avantatge de 13 punts (26-39)

Encara que el rival comptava amb jugadors de gran qualitat tècnica la diferència no semblava insalvable, si els alzirenys eren capaços de mantindre el nivell que havien mostrat en algunes fases del partit. Però el partit va començar a trencar-se definitivament durant el cinqué temps, sobre tot a causa de la lentitud en les transicions i les nombroses pèrdues de baló causades a sovint per la insistència en traure el baló en bot. El Torrent aprofitava el desordre en el joc dels de casa per a infligir un parcial devastador de 0-11 que a la fi va significar la major diferència del partit (26-50). 

El Gruphac es va recomposar i la millora experimentada durant la fase final del partit li va servir per a guanyar el sisé i vuité període i retallar diferències fins al 48-68 final. 

Merescuda victòria de Torrent que els deixa en un emocionant mà a mà amb Aldaia en la lluita pel campionat. Si be la derrota allunya els arquitectes de les dos primeres posicions deixa intactes les seues possibilitats de lluitar pel tercer lloc, un objectiu molt il·lusionant i que deu animar-los a continuar treballant amb la disciplina i dedicació que estan mostrant durant tota la temporada. Això si, hi han molts defectes per millorar, que Tavernes i Almàssera venen just darrere. 

L’Infantil Grana tampoc va tindre més sort i va perdre contra Alginet 19-98.

Ànim que la Lliga es molt llarga!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials