Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Pau

L'Alzibet no va estar al nivell habitual davant d'un Moixent molt superior.

Moixent va resultar una pista impossible per a l’Alzibet Nou Bàsquet Alzira, que va cedir la segona derrota consecutiva en este començament d’any per 76-58. El conjunt que entrena Alberto Lahoz, contagiat per l’ambient gèlid que es respirava la vesprada del dissabte, va estar molt lluny del nivel de joc demostrat al llarg de la temporada davant d’un rival directe com el C.D. San Pedro Moixent, que va demostrar tindre una marxa més durant tot el partit.

Els alzirenys van eixir bastant freds a la pista, la qual cosa va donar els primers avantatges al Moixent, més encertats de cara a l’aro (9-4, minut 4). Els locals estaven més centrats i van imprimir un ritme de joc més intens. Des dels primers minuts es va veure a un Moixent superior, interpretant a la perfecció el contraatac, dominant davall les dos cistelles i traient profit dels rebots ofensius, mentres l’Alzibet Nou Bàsquet Alzira es mostrava sense idees en atac i sense la intensitat en defensa de partits anteriors.

Els locals van anar incrementant el seu avantatge fins a arribar al final del primer quart amb la màxima diferència fins a eixe moment (24-10). Sense dubte, va ser el pitjor quart de l’Alzibet en el que portem de temporada, amb un Moixent interpretant molt bé el primer passe, traient ràpids contraatacs i dominant el rebot en les dos zones.

Oscar

El rebot va ser una de les claus del partit.

El començament del segon quart pareixia discórrer pel mateix camí fins que un parcial de 0-9 a favor de l’Alzibet de la mà d’Óscar i Juanlu permetia als nostres reduir la diferència (26-19, minut 13). En l’atac següent, un triple de Pau deixava el marcador encara més ajustat (28-22). S’entrava en els moments més vibrants del partit, on els triples de l’Alzibet eren contestats immediatament pel Moixent (36-28, minut 16).

Però tot va ser un miratge. Les diferències en el marcador a favor dels locals es van restablir i l’Alzibet tornava a mostrar-se un equip dèbil davall les cistelles i sense la fluïdesa necessària en atac. Al final de la primera part, es va arribar amb el resultat de 42-31, resultat que reflectia la falta d’intensitat de l’Alzibet en defensa durant els primers vint minuts. L’equip alzireny havia encaixat 42 punts en la primera part front als 55 punts que li havia fet la setmana passada el Nou Bàsket Xàtiva en tot el partit.

L’inici de la segona part, després de la represa, va ser novament dubitatiu per als alzirenys. El quadre local no va tardar a posar en acció les seues armes i, gràcies al seu domini en el rebot i traient profit de la seua superioritat en el contraatac, es va fer novament amb el comandament del partit per a tornar a establir una diferència de tretze punts (49-36, minut 23).

Muri

Muri intenta frenar la penetració d'un dels alers del Moixent.

L’Alzibet no acabava d’ajustar la seua defensa i en atac les coses no estaven tampoc massa clares, atacant a ratxes, amb quatre punts consecutius de Félix i altres quatre de Fran. Només l’escàs encert en els tirs lliures dels jugadors locals va impedir que el desavantatge fora molt major al final del tercer quart (59-48). Este resultat encara feia concebir esperances d’una reacció de l’Alzibet en l’últim període.

Però l’esperada reacció no es va produir. Una cistella de Juancar en el començament de l’últim quart va reduir la diferència per davall dels deu punts (59-50 , minut 32), però açò va ser el més a prop que l’Alzibet va estar del Moixent en el marcador. El partit va entrar tot seguit en una sèrie d’imprecisions i faltes per part dels dos equips i el ritme va decaure (62-50, minut 34). Els nostres continuaven tenint els mateixos problemes en atac, amb males selecció del tir i escàs encert, la qual cosa impedia reduir el desavantatge.

L’Alzibet Nou Bàsquet Alzira va acabar entregat en els minuts finals de l’últim període, superat per la velocitat del Moixent. Els alzirenys van abaixar els braços i la diferència es va ampliar fins vora els vint punts (70-52, minut 38). Només els dos triples de Pau en el tram final van permetre salvar la cara i que la diferència no s’ampliara molt més, fins a acabar el partit amb el resultat de 76-58.

Al final, quarta derrota de la temporada de l’Alzibet, que el situa empatat en la classificació amb el propi Moixent i el Carcaixent. L’Alzibet Nou Bàsquet Alzira comença la segona volta la setmana que ve en la sempre complicada pista del C.B. Genovés, amb l’objectiu de tornar a la senda de les victòries. Ara més que mai, ànim, xicons!!!!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials