Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

N.B. ALZIRA 32 – VALENCIA B.C. 62

(4-12 / 0-18 / 14-10 / 0-10 / 6-8 / 8-4) 

L’Aleví Blau rebia dissabte la visita del València B.C., líder invicte de la categoria, un equip amb alçada, intens i compacte amb jugadors d’alt nivell i que va demostrar, per qué ocupa eixe lloc en la classificació.

Els de València van eixir decidits a trencar el partit ja en el primer temps, però tot i avançar-se 0-8 en el marcador, els local aconseguien refer-se, gràcies sobre tot al domini de Jorge Belda en el rebot defensiu, i encara que els primers 8 minuts acabaven amb avantatge de València, 4-8 els alzirenys demostraren que no estaven disposats a posar-ho fàcil al líder.

En segon temps va ser un altra història. L’Alzira va eixir fred com el matí, incapaç de salvar la intensa pressió del rival, cosa que este va aprofitar per furtar gran quantitat de balons i eixir al contratac, a més de carregar el rebot ofensiu, de manera que amb un parcial de 0-18 situava el marcador en 4-30.

Els de Villa reaccionaren en el tercer temps i gràcies a una excel·lent sèrie anotadora de Jorge (5 de 6 llançaments) s’imposaven per 14-10 i retallaven diferències abans d’anar-se’n al descans (18-40).

La represa no va ser bona per als locals i València infligia un altre parcial de 0-14. Malgrat l’àmplia diferència els alzirenys no es desanimaren i continuaren lluitant disposats a vendre cara la seua derrota. Gràcies a una millor actitud defensiva i a la bona connexió ofensiva entre Josep i Jorge els 2 últims períodes foren molt igualats (6-8 i 8-4) fins arribar al 32-62 final.

Hem de valorar el bon partit dels nostres Alevins i, encara que algú puga pensar el contrari, el mèrit del resultat, si tenim en compte que el València havia tancat acta en tots els partits excepte contra Xàtiva

Per altra banda l’Aleví Grana aconseguía la tercera victòria de la temporada al guanyar en l’Alcudia  per un apretat 34-38 i demostrant el seu imparable progrés. Enhorabona als xiquets i xiquetes de Javi Valera.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials