Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

HORCHATERIA SUBIES ALMÀSSERA B 66 – GRUPHAC ARQUITECTURA ALZIRA 75

(4-4 / 7-12 / 4-6 / 11-11 / 10-14 / 5-9 / 2-3 / 16-6)

Els Infantils del Gruphac resolgueren amb solvència la seua visita a la difícil pista del Horchateria Subies Almàssera B.

Alberto va introduir canvis en el quintet inicial format esta vegada per David, Miquel, Àngel, Oscar i Quique, que començaren jugant amb soltesa i igualant a 4 el primer període. En el segon i tercer període els alzirenys començaren a enlairar-se , mantenint la intensitat defensiva, amb transicions ràpides i bons atacs en estàtic, de manera que a la fi del tercer temps ja s’havien cobrat un avantatge de 7 punts (15-22). En el següent els locals eixiren a per la remuntada però cadascuna de les seues anotacions era contrarestada pels blaugrana, deparant tots dos equips moments de gran bàsquet que acabaren amb un parcial igualat (11-11).

Després del descans, l’expresso de Pekin, fins aquell moment dominador del rebot però amb poca presència anotadora, va agafar la bona via i amb un excel·lent 4 de 5, i ben secundat per la resta de companys contribuia a establir les primeres diferències significatives (32-47) als tres minuts i mig del cinqué temps.

Alberto va continuar rotant els seus jugadors que davant un equip ben armat, eren capaços de dominar el partit i poc a poc anar-se’n en el marcador fins arribar als 20 punts (46-66) a pocs segons d’acabar el sisé període.

A l’inici de l’últim temps amb 50-69 a l’electrònic, tot semblava decidit, però la tenacitat dels xicons d’Almàssera unit a un excés de relaxació dels arquitectes, que deurien pensar que ja tenien la finca acabada, va fer que els locals amb un parcial de 13-0, arribaren a posar-se a tan sols 6 punts (63-69) a falta de poc més de dos minuts. Afortunadament, les indicacions i els crits d’Alberto des de la banqueta despertaren a temps els seus jugadors que tornaren a dominar els últims moments del partit per a signar una important victòria, amb molts moments de gran joc, tan sols entelada per eixos minuts de l’últim temps.

Els Infantils despertaren a temps

Els Infantils despertaren a temps

Una vegada més hem de destacar el bon treball col·lectiu, i especialment d’Oscar en el rebot (8), de Jesús com a màxim anotador (24 punts) i d’Eric que va aconseguir un doble-doble (20 punts i 11 rebots).

La propera jornada el Gruphac deurà buscar la victòria al Fontana Mogort davant Escolapios i d’eixa manera acabar la primera volta en un meritori tercer lloc.

Enhorabona a tot l’equip i esperem comptar per al proper partit amb Josep i Albert, que han estat baixa esta setmana.

A l’Infantil Grana no li va sentar bé el fred de la Serra de Mariola i perdia dissabte 69-36 contra el C.B. Banyeres. El proper dissabte rep al C.B. Algemesí, un partit que deurà afrontar amb la màxima intensitat i concentració per a aconseguir una nova i esperada victòria.

 

 

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials