Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Alzicapital

Les jugadores entrenades per "Villa" van plantar cara a l'Almussafes

El sènior femení Alzicapital Nou Bàsquet Alzira visitava este dissabte la pista del tercer classificat del seu grup, el C.B. Almussafes. Per moments, les jugadores que entrena Fran Pérez “Villa” van jugar de tu a tu  davant d’un rival millor classificat en un partit que va resultar molt igualat, com ho demostren els parcials de cadascun dels quarts.

El domini inicial va ser clarament de l’Almussafes, que va saltar a la pista disposat a resoldre prompte el partit, cosa que li va permetre aconseguir un primer avantatge significatiu en l’electrònic. En eixe moment, les jugadores alzirenyes van afinar la punteria per a reduir les diferències al final del primer quart (15-11).

En el segon parcial va continuar la mateixa tònica. L’Alzicapital va incrementar l’efectivitat, aprofitant la seua velocitat al contraatac per a posar-se inclús per davant en el marcador (15-18). El parcial de les alzirenyes va encendre les alarmes en el conjunt local. Un canvi de defensa de les locals, d’una zona 2-3 a una individual amb pressió a tota la pista, va provocar nombroses pèrdues de baló de les jugadores alzirenyes, que se n’anaren al descans amb un marcador de 26-22 molt meritori.

Poc va canviar el panorama en la represa. L’Almussafes va continuar amb la seua defensa individual a tota la pista que provocava pèrdues de baló de les nostres jugadores. Però, l’Alzicapital, de la mà d’una molt inspirada Rebeca, va disparar la seua efectivitat en els llançaments exteriors, amb quatre triples quasi consecutius que mantenien al conjunt alzireny amb opcions al final del tercer quart (45-39).

En el començament de l’últim període, el tècnic alzireny va ordenar una defensa pressionant en tot el camp per tal de recuperar prompte el baló i intentar reduir el desavantatge, però el desgast físic va pasar factura a les nostres jugadores en el tram final de l’encontre. Les locals aconseguien superar la pressió sense massa dificultats i es van limitar a mantindre l’avantatge fins a arribar al final del partit amb el resultat de 64-56.

Malgrat la derrota, un resultat que ens dóna motius per a ser optimistes de cara a la segona volta de la lliga. Ara toca pensar en el següent partit, dissabte que ve contra el C.B. Ciutat d’Albaida al pavelló Fontana Mogort, una bona oportunitat per a incrementar el caseller de victòries. Ànim, xiques.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials