Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir
Juanlu

Juanlu anota còmodamente sota cistella.

Final cruel per a l’Alzibet Nou Bàsquet Alzira, que va caure derrotat a la pista del C.B. Genovés per un ajustat 67-65. L’equip alzireny, que es va desplaçar fins a la localitat de la Costera molt just d’efectius, mai es va vindre avall i sempre va donar la cara, inclús quan estava per davall en el marcador.

Després d’un intens treball durant tot l’encontre, la derrota va arribar en l’última jugada del partit, que va decidir el partit a favor del Genovés. No obstant això, este resultat dóna motius per a ser optimistes i pensar en positiu, a l’espera de recuperar a algun dels jugadors lesionats.

El xoc va començar amb un Genovés més llançat, que prompte va prendre el comandament del partit. L’Alzibet, per la seua banda, es mostrava fluix en defensa i desencertat en els llançaments. Les pèrdues de baló i les errades en tirs fàcils baix de cistella llastraven l’atac alzireny, la qual cosa va propiciar un desavantatge de vuit punts per als locals (11-19, minut 8). L’aportació ofensiva d’Alberto servia per a mantindre a l’equip en el partit i acabar el primer quart amb un resultat de 20-17.

Fran

Fran lluita un rebot contra els jugadors interiors del Genovés

En el començament del segon parcial es va mantindre la tònica. El Genovés superava amb facilitat la pressió de l’Alzibet, però la falta d’encert en la finalització els impedia aconseguir una diferència encara major. Les pèrdues de baló i les precipitacions dels alzirenys en atac continuaven i permetien als locals córrer la transició (23-28, minut 16). En els minuts finals del quart, els nostres van canviar el ritme de l’encontre a base d’una defensa més intensa i anotant amb més facilitat. En uns moments d’anada i tornada d’una cistella a l’altra, l’Alzibet no sols va reduir el desavantatge sinó que se’n va anar al descans per davant (35-36).

Alberto

L'aportació ofensiva d'Alberto va mantindre a l'equip en el partit durant la primera part.

La segona meitat va començar com ho havia fet el partit, amb moltes imprecisions pels dos conjunts. Però, a poc a poc van començar a arribar les cistelles (42-43, minut 23). Fins que l’Alzibet va apostar per una defensa en zona que va ofegar l’atac dels locals, que encadenaven una errada rere altra. Un parcial de 0-11 va permetre al conjunt alzireny pegar-li la volta al marcador i la diferència se’n va anar fins als deu punts (54-44, minut 28). El resultat que reflectia el marcador al final del tercer quart, 46-55, demostrava que la victòria estava a l’abast.

Però les forces van abandonar a l’Alzibet Nou Bàsquet Alzira en el moment en què més ho necessitava. En l’inici de l’últim període, l’equip va encaixar un parcial de 2-13 que va permetre als locals prendre el comandament de nou (57-59, minut 35). El Genovés li va posar un ritme més fort al partit i l’Alzibet, molt just d’efectius, no va poder aguantar-lo. No obstant això, lluny de rendir-se, els nostres no va tirar la tovalla. En els minuts finals, el quadre local va cobrar un lleuger avantatge de tres punts (65-62). Tot seguit, un triple d’Óscar va servir per a igualar el partit a falta de vint-i-dos segons per al final, fins que va arribar l’última jugada.

El C.B. Genovés va tindre l’última possessió en les seues mans i l’Alzibet va apostar per una defensa forta. Però a falta de cinc segons, el base local va encarar la cistella i va traure la falta personal. No va fallar els tirs lliures que posaven al seu equip per davant de nou. L’Alzibet va tindre una última possessió per a igualar el partit, però no ni tans sols va arribar a llançar a cistella.

Un trist final per a un Alzibet que no es va vindre avall i no es va descompondre en cap moment. Ara toca oblidar com més prompte millor este partit i pensar en el de la setmana que ve contra el C.B.M. Benifaió, vital per a recuperar les sensacions positives i tornar a la senda de les victòries. Ara mes que mai, ànim, xicons!!!!!!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials