Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

N.B. ALZIRA BLAU 73 – C.B. ALGINET 53

(9-7 / 13-9 / 17-9 / 10-3 / 11-9 / 13-16)

Otra victoria frente al CB Alginet. A los alevines les bastó con el primer tiempo.

L’Aleví Blau afrontava dissabte un dels partits més esperats de la temporada davant el C.B. Alginet.

Partit d’alta rivalitat que els dos equips començaren amb prou errors i imprecisions però en el que ja des de l’inici els alzirenys agafaren el comandament, guanyant els dos primers períodes que resultaren prou igualats, 22-16 a la fi del segon temps.

Les primeres diferències importants es marcaren en el tercer període, gràcies sobre tot a l’hegemonia de Jorge Belda baix els taulers, que els visitats eren incapaços de contrarestar. Per altra banda la bona defensa ordenada per Villa sobre els jugadors claus d’Alginet minvava notablement el potencial ofensiu del rival, arribant-se al descans amb una renda de 14 punts favorable al N.B. ALZIRA (39-25).

En la represa es va confirmar la superioritat alzirenya, trencant-se definitivament el partit en el quart període (21 punts dalt), amb Ferran molt encertat en el tir exterior. El màxim avantatge s’aconseguia en el seté temps (60-37), mentre que en l’últim la relaxació local i les nombroses rotacions facilitaren que Alginet poguera retallar la distància fins al 73-53 final.A destacar el gran partit de Jorge Belda (28 punts i 14 rebots), el treball sacrificat de Moisés complint a la perfecció en la defensa del base rival Carles Hervàs així com el bon joc de Jorge Sanchis que va realitzar un dels seus partits més complets de la temporada.

L’equip de Villa acaba la primera volta en quarta posició, amb 5 victòries i 3 derrotes. L’objectiu de la segona serà mantindre eixe lloc a la classificació així com intentar guanyar algun partit als tres equips de dalt (Xàtiva, València i Alginet). Es qüestió de treball i convenciment.

C.B. ALBERIQUE 27 – N.B. ALZIRA GRANA 31

Els xiquets i xiquetes de l’Aleví Grana que entrena Javi Valera obtenien la seua quarta victòria de la temporada imposant-se per 27-31 a la pista del C.B. Alberique. Els nostres foren capaços d’emportar-se la victòria en un altre partit molt disputat.

Felicitats als nostres dos equips Alevins!

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials