Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

L’ALZIBET ACONSEGUEIX UNA PATIDA VICTÒRIA CONTRA EL BENIFAIÓ

El  conjunt que entrena Alberto Lahoz s’emporta el triomf en un partit molt igualat que es va decidir en l’últim quart (70-65)

L'Alzibet no va saber trobar el seu joc.

El sènior masculí Alzibet Nou Bàsquet Alzira va aconseguir una patida victòria al pavelló Fontana Mogort davant del C.B.M. Benifaió (70-65), en partit corresponent a la quinzena jornada de la Lliga de Preferent, amb la qual el conjunt que entrena Alberto Lahoz talla una ratxa de tres derrotes consecutives i es manté en la quarta posició de la classificació.

En el primer quart el domini de les accions va ser de l’equip visitant, que va saltar a la pista més concentrat i amb una millor punteria, i les primeres diferències van ser al seu favor (3-6). El Benifaió, que es va presentar amb només set jugadors, va plantejar des del principi una defensa en zona que va crear dificultats a un equip alzireny que tampoc acabava d’estar fi en defensa, amb problemes per a tancar el rebot i donant segones oportunitats als homes interiors del Benifaió. Confome passaven els minuts, els alzirenys van anar ajustant la seua defensa i el partit es va igualar en el joc i en el marcador, per a acabar el primer quart amb un marcador d’11-13.

L'equip va tornar a la senda de la victòria però no va recuperar el seu nivell.

En el segon període, es va mantindre la igualtat entre els dos equips. L’Alzibet no tenia la intensitat d’altres partits, ni en defensa ni en atac, i el tècnic alzireny movia la banqueta per tal de trobar solucions, donant minuts a jugadors com Fèlix, Villa, Salva o Kiko Botija, que tornava esta semana a l’activitat esportiva.  Es defensava a base de faltes i, des del minut quatre, l’Alzibet estava en bonus, donant l’oportunitat als visitants d’anar als tirs lliures. Mentrestant, el Benifaió, de la má del seu base Jordi Quijal que va tindre durant tot el partit la mà calenta des de la línea de tres punts, es mantenia en el partit.

Després de quatre minuts de sequera anotadora, en el tram final, l’Alzibet va incrementar la seua activitat en defensa, la pressió començava a donar els seus fruits i les transicions ràpides permeteren aconseguir una xicoteta renda (30-25). Els homes d’Alberto Lahoz van tindre l’oportunitat d’anar-se al descans amb un marcador més favorable, però un triple del base del Benifaió Quijal va servir perquè al descans l’avantatge fora de només un punt (30-29).

En la represa, el conjunt alzireny es va aplicar més i va millorar l’atac contra la zona amb bones circulacions de baló i més encert en els llançaments, que permeteren incrementar l’avantatge en l’electrònic (34-29). En defensa les coses no pintaven bé, defensant a base de faltes personals, però prompte va quedar clar que els jugadors visitants no tenien el seu dia des de la línia de tirs lliures. Els minuts finals del tercer període van ser d’intercanvi de cistelles per part dels dos equips i d’alternances en el marcador. Un triple final de Fran tornava les taules al marcador (49-49) i deixava el desenllaç del partit per a l’últim quart.

L’últim i decisiu període començava de forma elèctrica. El triple inicial de Jordi era contestat immediatament per un altre triple del visitant Quijal que posava de nou l’empat al marcador (52-52). Però l’Alzibet va canviar a una defensa en zona que va ofegar l’atac del Benifaió, la pressió funcionava i permetia recuperar balons. Un parcial de 12-0 va acabar de decantar el resultat de part dels alzirenys (54-52).

Semblava que el partit estaba resolt, però el Benifaió no va llançar la tovallola i de la mà del base Jordi Quijal, amb els seus llançaments triples i les seues penetracions, va continuar castigant la defensa alzirenya. Els visitants es van acostar perillosament en el marcador en els instants finals (67-64), però al final dos faltes personals consecutives en atac, provocades per Salva i Alberto Tejedor, van servir per a deixar el marcador en el definitiu 70-65.

SÈNIOR FEMENÍ

Alzicapital Nou Bàsquet Alzira 56-41 C.B. Ciutat d’Albaida

Gran victòria de l'Alzicapital que va controlar el partit en tot moment.

Cinquena victòria de la temporada de les jugadores entrenades per Fran Pérez “Villa”, que consoliden a l’equip en la part mitjana de la classificació. Les alzirenyes van començar molt més concentrades i disposades a marcar diferències des del principi.

Amb un parcial inicial d’11-0, l’Alzicapital va posar terra per mig, gràcies a una defensa molt intensa, l’encert en els llançaments de camp i el domini del rebot, que permetien traure ràpids contraatacs. Fins que el rival va canviar la defensa de individual a zonal. El conjunt alzireny mantenia un bon nivell defensiu i tancava bé el rebot, però les preses i las precipitacions en atac impedien que la diferència fora major al final dels primers deu minuts (17-4).

En el segon període es va mantindre la mateixa tònica. L’Alzicapital imposava el seu domini des de la defensa, però les precipitacions i les imprecissions en atac mantenien a les alzirenyes quatre minuts sense anotar. No obstant això, semblava que el partit començava a trencar-se a favor de les nostres al descans (29-10).

Després del pas pels vestidors, les jugadores alzirenyes van tindre un començament més explosiu, amb un joc més directe que els va servir per a marcar un màxim avantatge de 33-10. Però el Ciutat d’Albaida no havia dit l’última paraula. Les visitants van començar a imposar el seu domini sota les cistelles i, més encertades en els llançaments exteriors, van anotar un parcial d’0-11 que reduia les diferències al final del tercer període (37-25). Les jugadores alzirenyes continuaven tenint molts problemes per a atacar la zona rival, abusant en excés del joc individual.

En l’inici de l’últim període, el Ciutat d’Albaida va reduir encara més les diferències i es va posar a només nou punts (40-31), però la reacció final de l’Alzicapital, amb cinc contraatacs consecutius de les seues jugadores, va servir per a restablir l’avantatge en l’electrònic i acabar emportant-se el partit per 56-41.

C.B, El Verger 37-46 Alzicapital Nou Bàsquet Alzira

En la matinal del diumenge, les jugadores de l’Alzicapital Nou Bàsquet Alzira es van desplaçar fins a El Verger per a acabar el partit suspés el passat diumenge 23 de gener per la pluja, quan el marcador reflectia un 24-36 a favor de les alzirenyes al final del tercer quart. Com era d’esperar, l’equip local va apretar les dents per a intentar retallar el desavantatge, però les nostres jugadores van saber aguantar la pressió local per acabar emportant-se la victòria, la sisena de la temporada, per un resultat de 37-46.

2 comentarios para “VICTÒRIES DE L’ALZIBET I L’ALZICAPITAL”

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials