Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Jornada molt positiva dels equips de la pedrera. El cadet masculí va guanyar amb claredat al C.B. Sueca (102-39) i l’infantil masculí Gruphac Arquitectura va véncer l’Escolapis “B” (77-25). Els dos alevins, per la seua part, van imposar-se en els seus partits: l’Aleví Blau no va donar opció al C.B. Alginet (73-53) i l’Aleví Grana va aconseguir una ajustada victòria a la pista de l’Alberic (27-31). A més, el benjamí va aconseguir la victòria en un final d’infart davant del C.B.M. Benifaió Roig per 46-45. La jornada es va completar amb la derrota de l’Infantil Grana contra el potent C.B. Genovés (38-62).

CADET MASCULÍ

Nou Bàsquet Alzira 102-39 C.B. Sueca Tifón

Victòria dels jugadors entrenats per Pablo Brocca, la segona consecutiva, que van imposar el seu joc des del començament, amb uns primers minuts realment bons en els qual va destacar la intensitat defensiva i l’alt ritme de joc. Els alzirenys es van aplicar en defensa i la pressió els va permetre forçar pèrdues de baló del C.B. Sueca i córrer el contraatac. Al descans el partit ja estava decidit a favor dels locals (53-21).

En la segona part, el Nou Bàsquet Alzira no va baixar el ritme de joc i la diferència es va disparar fins al 102-39 que reflectia el marcador al final del partit. Bona actuació de tots els jugadors, que jugaren un partit molt complet, amb una especial menció per als tres infantils: David, Eric i Miquel.

INFANTIL MASCULÍ

Gruphac Arquitectura Alzira  77-25  C.B. Escolapis “B”

Important victòria dels jugadors entrenats per Alberto Lahoz que consolida a l’equip en la tercera posició del seu grup de Preferent. Al conjunt alzireny li va costar molt trobar el seu ritme de joc en la primera meitat, sense la intensitat d’altres partits. La defensa no funcionava i això va propiciar que l’equip rival es vinguera amunt, arribant-se al descans amb un marcador de 22-17.

En la represa, els jugadors alzirenys reaccionaren i la dinàmica del partit va canviar. Amb una bona eixida, el Gruphac va dominar des de la defensa i,  amb un joc més dinàmic i transicions ràpides, va anotar dos parcials de 22-0 i 17-2 que van acabar per decantar l’encontre al seu favor.

Nou Bàsquet Alzira Grana  38-62 C.B. Genovés Zonal

Després de la bona imatge mostrada pels jugadors que entrena Quique Camarena la jornada anterior, esta setmana tocava rebre a un rival dur com el C.B. Genovés. Al conjunt alzireny li va costar entrar en el partit i, fruit d’això, al final dels dos primers períodes el marcador reflectia un 0-19 que deixava l’encontre molt ben encarrilat a favor dels visitants.

En la segona part, els infantils van eixir amb la lliçó ben apresa i el partit es va igualar. El Genovés va perdre alguns balons i els nostres jugadors van anotar diverses cistelles, que els van permetre imposar-se en els dos parcials següents. Però després de fer alguns canvis, els visitants trencaren la igualtat amb vàries cistelles consecutives i van incrementar el seu avantatge fins al definitiu 38-62.

ALEVINS

Nou Bàsquet Alzira Blau 73-53 C.B. Alginet

Valuosa victòria dels jugadors que entrena Fran Pérez “Villa” en el duel comarcal contra un rival directe com el C.B. Alginet. En els dos primers quarts, el partit va transcórrer molt igualat entre dos equips que es tenien molt de respecte, amb moltes errades i imprecissions per totes dues bandes. El panorama va canviar en el tercer període. El Nou Bàsquet Alzira, gràcies al seu domini dins de la pintura, que els permetia aconseguir rebots ofensius i anotar cistelles còmodes, va establir els primers avantatges significatius abans d’arribar al descans (39-25).

En la represa, els jugadors alzirenys van mantindre el seu ritme de joc i van anar incrementant el seu avantatge fins als 21 punts. En els dos últims períodes, van baixar la intensitat, però al final van acabar emportant-se una victòria que no va estar en perill en cap moment.

C.B. Alberic  27-31  Nou Bàsquet Alzira Grana

Quarta victòria en competició oficial de l’aleví grana mixt que entrena Javi Valera davant del C.B. Alberic en un partit dominat pels nostres alevins des del principi. El Nou Bàsquet Alzira va arrancar molt bé, dominant el rebot i fent mal des de la pintura, cosa que els va posar prompte per davant en el marcador.

Però, a partir d’eixe moment, l’encontre es va igualar, amb un predomini de les defenses sobre els atacs i una anotació baixa. Els alzirenys arribaren a l’últim període amb un avantatge de deu punts (21-31), però un tímida reacció dels locals els va acostar en el marcador fins al 27-31. En els darrers minuts, els nostres alevins van mostrar carácter i seguretat per a endur-se la victòria. En definitiva, un resultat que ha d’animar als alevins a continuar treballant i no baixar en cap moment els braços.

BENJAMINS

Nou Bàsquet Alzira 46-45  C.B.M. Benifaió Roig

Partit d’infart el que van disputar el Nou Bàsquet Alzira i el Benifaió Roig al pavelló Fontana Mogort, que al final es va decidir per només un punt a favor dels nostres. El conjunt que entrena José Borrull afrontava este partit amb la baixa de cinc jugadors malalts, la qual cosa va igualar enormement un encontre que de normal s’havia d’haver decantat a favor dels alzirenys per una diferència molt major. Els dos equips van protagonitzar un partit molt igualat, com queda reflectit en els parcials de cada període.

El conjunt alzireny, molt minvat per les baixes, va haver de realizar un important esforç, tant en defensa com en atac. En l’últim període els nostres benjamins van continuar apretant en defensa i es van mostrar més encertats de cara a cistella per a emportar-se una treballada victòria. Amb este resultat, els jugadors entrenats per José Borrull es mantenen al front de la classificació de la Lliga Intermunicipal Benjamí de Benifaió.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials