Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Ple de victòries dels equips de la pedrera este cap de setmana. El júnior masculí va guanyar amb claredat el C.B.M. Benifaió (63-47) i els tres equips infantils van aconseguir el triomf en els seus partits. En el doble duel entre els equips del Nou Bàsquet Alzira i el C.B.M. Benifaió, l’infantil masculí Gruphac Arquitectura va véncer per un contundent 25-113 i l’infantil masculí grana per un clar 31-67. A més, l’infantil femení va aconseguir la victòria a la pista del C.B. Tavernes (40-48). La jornada es va completar amb les victòries de l’aleví blau davant del C.B. Genovés (59-49) i del benjamí a la pista del C.B. Benifaió Blau (17-43).

JÚNIOR MASCULÍ
Nou Bàsquet Alzira 63-47 C.B.M. Benifaió

Nova victòria dels jugadors que entrena Pablo Brocca en un partit que va tindre dues cares molt diferents. El Nou Bàsquet Alzira va començar molt fort en els dos primers quarts, tant en defensa, pressionant molt bé en tota la pista i recuperant balons, com en atac. Gràcies al seu treball, van aconseguir una renda important al descans (33-14).

En el començament de la segona meitat, l’avantatge es va disparar fins als vint punts (37-17). A partir d’ací, els alzirenys es van relaxar i l’excés de confiança es va plasmar en la pèrdua de la intensitat i de l’ordre defensiu exhibits fins al moment. El Benifaió es va acostar en el marcador en l’últim període fins al 50-37, però, malgrat tot, el conjunt alzireny va mantindre el control del partit i va acabar imposant-se per 63-47. En definitiva, un excés de relaxació que no es pot repetir en els pròxims partits, en els quals el conjunt que entrena Pablo Brocca ha d’enfrontar-se a rivals directes com ara Pego, Meliana, Sueca i Anna. 

INFANTIL MASCULÍ
C.B.M. Assegurances Balcells 25-113 Gruphac Arquitectura Alzira

Gran partit dels jugadors entrenats per Alberto Lahoz, que es van imposar amb claredat a la pista del C.B.M. Benifaió. Des del principi, els alzirenys van demostrar la seua superioritat i, en els primers dos períodes, ja havien trencat definitivament el partit al seu favor, gràcies, sobre tot, a una gran defensa que va ofegar el joc dels locals i al seu joc basat en transicions ràpides.

Malgrat la seua superioritat, en la represa, els jugadors alzirenys van mantindre l’ordre i, amb una millor defensa i un gran encert anotador, van anar incrementant el seu avantatge fins al definitiu 25-113, que els consolida en la tercera posició del seu grup de la lliga de Preferent, per darrere de l’Equip Mixt Aldaia i el N.B. Torrent.  

C.B.M. Rotoloto Flor Benifaió 31–67 Nou Bàsquet Alzira Grana

Còmoda victòria dels jugadors que entrena Quique Camarena en un partit contra un equip de la seua lliga, el C.B.M. Benifaió. Després de dues jornades en què un mal inici va portar als jugadors alzirenys contra corrent durant tot el partit, contra el Benifaió els nostres infantils van eixir espavilats i amb un parcial inicial de 0-15 van deixar el xoc molt ben encarrilat. Una gran actitud defensiva per part de tots els jugadors i uns contraatacs ràpids i efectius van fer que el Nou Bàsquet Alzira dominara amb claredat ja al descans per 14-33.

En la segona part, el conjunt alzireny va mantindre el to inicial i va anar ampliant l’avantatge fins el resultat final de 31-67, jugant sense dubte el millor partit de la temporada. L’equip ha de seguir en esta línia i eixir amb aquesta actitud en tots els partits. Així, de segur que es podrà donar alguna sorpresa contra els equips de dalt. Bona actuació de tot l’equip, amb una especial menció a l’encert encistellador de Carlos i Rubén Correas, en un partit en què tots els jugadors aportaren ofensivament.

INFANTIL FEMENÍ
C.B. Tavernes 40-48 Nou Bàsquet Alzira

Tercera victòria de les jugadores entrenades per Inma i Melissa en este començament d’any, en esta ocasió a la pista del C.B. Tavernes (40-48), en un partit en què van anar de menys a més. El Nou Bàsquet Alzira va tindre problemes en l’inici del partit que van permetre a les locals portar la iniciativa amb un parcial de 8-0, però en el segon període, les alzirenyes reaccionaren i pogueren pegar-li la volta al marcador per a arribar al descans per davant en el marcador.

En la represa, les nostres infantils van portar el ritme en tot moment, amb molt ordre defensiu i mantenint la iniciativa en el marcador amb avantatges que no superaven els quatre punts. Però el partit no estava resolt i les jugadores locals van portar el joc a un terreny més físic. En un final igualat, el Nou Bàsquet Alzira va jugar amb molta intel·ligència per a aconseguir una important i treballada victòria. Al final, un partit molt complet de les jugadores alzirenyes, que continuen progressant respecte a la primera volta i que van quedar-se a  només un punt de recuperar el bàsketaverage.

ALEVÍNS
Nou Bàsquet Alzira Blau  59-49  C.B. Genovés

Partit igualat el que protagonitzaren el Nou Bàsquet Alzira i el C.B. Genovés. El conjunt que entrena Fran Pérez “Villa” va establir els primers avantatges en el primer període gràcies a les penetracions de Josep Sanjuan, molt incisiu en este quart (14-6), però el Genovés va respondre a continuació aprofitant el seu domini aclaparador dins de la zona (28-26). No obstant això, els alzirenys van reaccionar i van arribar al descans amb un resultat de 34-24, després de dos contraatacs consecutius finalitzats per Jorge Belda.   

En la represa, el tècnic visitant va traure tota l’artilleria a la pista i el seu equip va començar a apretar en defensa, recuperant molts balons i posant-se per primera vegada en el partit per davant en el marcador (38-41), gràcies a un parcial de 4-17.  Els locals no van baixar els braços i tornaren a tirar de casta, dominant des de la defensa, per a tornar un parcial de 13-3 que ho deixava tot per a un últim quart que es preveia emocionant (51-44). En l’últim període, el Nou Bàsquet Alzira no es va deixar sorprendre i va emportar-se la victòria final per 59-49.

BENJAMÍ
C.B.M. Benifaió Blau 13-47  Nou Bàsquet Alzira

Els benjamins que entrena José Borrull van aconseguir una nova victòria, la novena consecutiva, a la pista del C.B.M. Benifaió Roig, en un encontre còmode per al Nou Bàsquet Alzira. El conjunt alzireny afrontava el partit de nou amb la baixa de cinc jugadors malalts de grip, però, malgrat tot, els nostres benjamins van controlar el partit en tot moment.

Conforme passaven els minuts i davant la superioritat visitant, el tècnic alzireny va aprofitar l’ocasió per a donar molts minuts als jugadors més jovenets de l’equip. A partir d’eixe moment, el partit es va igualat un poc. Però, els benjamins no van donar cap opció als locals i van mostrat confiança i seguretat per a endur-se una victòria que els manté una setmana més líders de la Lliga Intermunicipal Benjamí de Benifaió, ara en solitari.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials