Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

SÈNIOR MASCULÍ
Dénia B.C. 78-66 Alzibet Nou Bàsquet Alzira

ALZIBET-DENIA

El Dénia es va emportar una treballada victòria.

El sènior masculí Alzibet Nou Bàsquet Alzira va patir una nova derrota a domicili davant del Dénia B.C. per 78-66, en partit corresponent a la setzena jornada de la lliga de Preferent, en un encontre en el qual els jugadors alzirenys no van tindre la intensitat ni l’encert de partits anteriors. Amb esta derrota i la victòria del Carcaixent, l’Alzibet cau a la cinquena posició de la classificació del seu grup, per darrere del carcaixentins.

L’Alzibet Nou Bàsquet Alzira va saltar a la pista dubitatiu i sense confiança, al contrari que el seu rival, que es va posar per davant amb un parcial inicial de 6-0, resultat que demostra la falta d’intensitat amb la qual van començar els nostres. Però els jugadors alzirenys van despertar i, a poc a poc, es van clavar en el partit, per a, primer igualar el marcador i, després, donar-li la volta al final del primer quart, amb una pressió a tota la pista que per moments no va deixar al Dénia passar de mig camp.

El segon parcial, per contra, va ser favorable al conjunt local, que treia profit de la seua superioritat en l’un contra un i aconseguia cistelles fàcils gràcies a les penetracions dels seus jugadors exteriors i dels seus pivots. De l’altra banda, els jugadors alzirenys cometien moltes errades i pèrdues de baló, i no trobaven la continuïtat ni el ritme necessaris en les seues accions. Amb este panorama, el Dénia va arribar al descans amb l’encontre controlat però no decidit (24-18).

Després del descans, els jugadors entrenats per Alberto Lahoz van començar dominant la situació, però en un minut fatídic van passar d’un marcador de 38-44 a un 48-45, que els condemnava a anar per darrere la resta del partit, sempre a distàncies curtes, però sense aprofitar els seus moments de superioritat, degut, una vegada més, a la falta de concentració i de continuïtat en el joc.

En l’últim període, el Dénia va anar incrementant a poc a poc el seu avantatge, fet que va obligar al tècnic alzireny a canviar a una defensa en zona i a apostar per defenses alternatives que van posar en dificultats a l’atac local. Però la inconsistència del nostres jugadors acabava donant opcions de llançaments triples en els últims segons de possessió que els locals no dubtaren a aprofitar.

En un últim intent a la desesperada de pegar-li la volta a la situació, l’Alzibet va apostar per una defensa individual amb pressió a tota la pista que no va donar fruits, i va acabar entregant el partit, amb una sèrie d’atacs precipitats, sense paciència, sense agressivitat i sense atacar la cistella rival.

Els problemes per atacar la cistella contrària es van prolongar durant tot el partit, amb atacs molt previsibles, abusant del joc interior, sense fer mal des de fora amb penetracions i divisions, només amb llançaments exteriors que ahir no van entrar, amb un percentatge horrible d’1 de 15 en triples. De tot això se’n va aprofitar el Dénia per a endur-se una merescuda victòria. Al final, el partit va acabar amb un resultat de 78-66.

Ara toca tornar al treball per a corregir errors i preparar el partit de la pròxima setmana davant del C.B. Canals. Ara més que mai, ànim xicons!!!

SÈNIOR FEMENÍ
C.B. Gata Ale-Hop 22-83 Alzicapital Nou Bàsquet Alzira

Tercera victòria consecutiva, la setena de la temporada, de les jugadores que entrena Fran Pérez “Villa” a la pista del C.B. Gata Ale-Hop, per un contundent 22-83. L’Alzicapital, que es va desplaçar fins a Gata amb només vuit jugadores, va imposar des de l’inici un ritme de joc alt, tant en defensa, pressionant en tota la pista i recuperant nombrosos balons, com en atac, deixant al C.B. Gata anotar només dues cistelles en tota la primera meitat.

L’aposta del tècnic alzireny va donar els seus fruits i del 2-3 que reflectia el marcador en el minut 3 es va passar al 2-41 quan faltava poc més d’un minut per al descans, un parcial de 0-38 basat en una gran defensa, les recuperacions de baló i transicions ràpides al contraatac. D’esta manera, l’Alzicapital havia deixat el partit finiquitat al descans (4-45). 

En la represa, les jugadores alzirenyes van continuar amb la defensa pressionant i les ràpides eixides al contraatac, i, a més, començaven a dominar el rebot ofensiu, que els permetia disposar de segones opcions de tir o traure faltes personals a les pivots locals. L’Alzicapital no va baixar el ritme i l’avantatge al final del tercer període es va disparar fins al 12-68. En l’últim període, l’entrenador alzireny va aprofitar per a practicar sistemes i jugades de cara als pròxims partits i l’Alzicapital va acabar imposant-se per 22-83. La pròxima jornada toca visitar la pista d’un rival directe, el C.B. Rolser Pedreguer, en un duel que es presenta apassionant.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials