Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Els júniors van caure derrotats en Pego amb un triple en l’últim sospir per un ajustat 62-59 després d’un gran partit per part de tots dos equips. La dolorosa derrota patida en el partit de la primera volta (37-69) va suposar una motivació extra per a l’equip per tal d’afrontar este important xoc.

Des del primer minut, el conjunt entrenat per Pablo Brocca va mostrar una gran solidesa defensiva, lluitant per tot els balons i fins a l’últim rebot, controlant al jugador estrella dels locals i duent el ritme del partit en tot moment. Malgrat tot, els júniors van acabar perdent el primer quart per 16-12, amb un pobre percentatge en els tirs lliures de 2 de 12, que va ser una de les claus de la derrota.

L’equip es mantenia en el partit gràcies a un  gran nivell defensiu que provocava moltes errades del rival, i atacs més sòlids. En el segon parcial, va poder remuntar el desavantatge amb un parcial de 5-15, que va portar el marcador fins al 21-25. Però en els dos últims minuts, no es va poder tancar bé el quart i el resultat al descans reflectia un 28-27. El primer objectiu estava complit: mantindre’s en el partit al descans.

En la represa, els júniors van continuar amb la seua progressió i es van col·locar per davant (32-34) amb senyals clars de solidesa. No obstant això, en l’últim sospir del tercer quart, un triple del local Nikola i una cistella en una errada defensiva va portar el marcador al 45-42.

El segon objectiu també estava complit: l’equip començava l’últim període amb opcions de victòria. En el començament, dos errades defensives clares van permetre als locals obtindre la màxima renda del partit (49-42). A partir d’este moment, els júniors anaren a remolc lluitant contra el rival i el temps. Però els jugadors van demostrar maduresa i tranquilitat per a mantindre’s en un partit de molta tensió i sense lloc per a més errades.

Poc a poc es va aconseguir reduir el desavantatge fins a empatar a 59 a falta de 28 segons per al final. Una bona defensa era clau per a mantindre les opcions de victòria en un últim atac o forçar la pròrroga, i l’equip ho va aconseguir. Després d’un llançament just quan s’esgotava la possessió, no es va tancar el rebot defensiu i la pilota va anar a treta de banda a falta de 1,2 segons per al final. El Nou Bàsquet Alzira va defensar bé, però un  triple sobre la botzina va fer esvair-se l’objectiu més important de la visita a Pego.

Malgrat tot això, l’equip va donar un pas al front important en qüestió de joc, que haurà de consolidar en els pròxims partits. Només resta donar l’enhorabona a tots els jugadors i al rival per regalar-nos als aficionats a este esport un gran partit de bàsquet.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials