Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

El equipo mejoró notablemente en la segunda mitad frente a Anna.

Els cadets van guanyar el doble enfrontament davant del C.B. Albaida (57-34) i l’Anna (44-71). En la matinal del dissabte, l’equip va rebre al C.B. Albaida al Palau d’Esports. El conjunt entrenat per Pablo Brocca va començar sense la intensitat defensiva necessària i els visitants es van posar ràpidament per davant (2-6, minut. 4), fet que va obligar al tècnic alzireny a demanar un temps mort. En la represa, els nostres cadets van acabar el primer període amb un parcial de 12-0 que el posava per davant en finalitzar els primers deu minuts (14-6).

L’encontre va continuar amb la mateixa dinàmica en el segon període. En atac, l’equip movia ràpidament el baló per tal de trobar els espais en una zona molt tancada i en defensa es mantenia molta intensitat. D’esta manera, es va arribar al descans amb el marcador de 29-13.

El equipo supo resolver el partido en contra ataque.

En la segona meitat, els cadets van baixar notablement la intensitat en defensa i basaren el seu joc en una gran efectivitat en atac. El partit havia quedat resolt al final del tercer quart (46-23). En l’últim període, el conjunt visitant va ajustar la defensa i el parcial va acabar igualat a 11, deixant el marcador final en el 57 a 34. L’equip es va emportar així una victòria molt important.

SEGONA VICTÒRIA DEL CAP DE SETMANA EL DIUMENGE A ANNA

La visita a la pista del C.B. Anna el diumenge de matí completava la jornada maratoniana del cap de setmana dels cadets. Els jugadors alzirenys van començar el partit sense ritme i amb molts problemes per a defensar al base de l’equip local. Malgrat la igualtat en el joc, un parell de cistelles al contraatac va permetre establir una xicoteta renda en finalitzar el primer quart (13-18).

La semana que viene el equipo visita a CB Xàtiva

En el segon període, l’equip local va sobrecarregar el joc en  el seu base, que va liderar als seus companys en els primers minuts, igualant el partit a 25 i arribant al descans amb un 27-28. Els nostres cadets no trobaven la manera de parar al número 15 local, deixant així en evidència la falta d’un gran defensor en l’equip.

No obstant aixó, el gran joc col·lectiu i l’encert en els llançaments exteriors van decantar el partit en la segona meitat. Amb les rotacions de la banqueta, els cadets van poder mantindre la intensitat i van trencar el partit al final del tercer període (37-51).  En l’últim quart, els nostres jugadors van continuar pressionant i ampliaren l’avantatge fins al 44-71 final. Al remat, cap de setmana redó dels cadets que van aconseguir dos victòries importants per a lluitar en la part alta de la classificació.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials