Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Cap de setmana dispar per als equips de la pedrera. L’infantil masculí Gruphac Arquitectura va véncer per un contundent 69-19 al Don Bosco “A”i l’infantil masculí grana al C.B. Anna per 51-41. Pitjor sort van córrer l’infantil femení que va caure derrotat en un final apretat davant del C.B. Oliva (54-58) i l’aleví grana que va perdre davant del C.B. Oliva “B” (37-56). En el partit que tancava la jornada, el benjamí va caure a la pista del C.B. Moixent “A” (49-25).

INFANTIL MASCULÍ
Gruphac Arquitectura Alzira  69-19  Don Bosco “A”

Nova victòria dels jugadors entrenats per Alberto Lahoz que consolida a l’equip en la tercera posició del seu grup de Preferent. Al conjunt alzireny li va costar entrar en el partit durant la primera part, amb un clar excés de confiança i sense la intensitat que en ell és habitual. Davant la falta de concentració, el Don Bosco va aguantar molt bé durant la primera meitat i va arribar al descans amb un marcador en contra de 27-16.

La dinàmica del partit va canviar de manera radical després del pas pels vestidors. L’esbroncada del tècnic alzireny va donar el seus fruits i els nostres infantils van reaccionar de manera clara i contundent. Dominant des de la defensa i amb un joc més dinàmic i transicions ràpides, el Gruphac va imposar la seua llei i només va permetre al conjunt rival anotar tres punts en tota la segona meitat. La nota destacada del partit va ser el debut de l’aleví Jorge Belda, que va ajudar a l’equip en les tasques rebotejadores.

Nou Bàsquet Alzira Grana  51-41  C.B. Anna

D’altra banda, a l’infantil masculí grana se li va donar per guanyat el partit que havia d’enfrontar-lo al C.B. Anna en presentar-se el conjunt visitant amb només sis jugadors en lloc dels vuit reglamentaris. Amb la victòria ja aconseguida d’avantmà, els jugadors que entrena Quique Camarena es van imposar també a la pista per un resultat de 51-41 en un partit sense cap al·licient per als nostres infantils.

Els jugadors alzirenys van jugar sense la concentració ni la intensitat necessàries en tot l’encontre. Només van ser netament superiors a l’equip rival en un dels quarts, en què aconseguiren un avantatge de deu punts que es limitaren a mantindre durant la resta del partit.  Els nostres infantils, que venien de jugar el millor partit de la temporada la jornada anterior, van mostrar una falta d’actitud preocupant durant tot l’encontre. Una actitud que s’ha de corregir perquè encara resta molta temporada per endavant.

INFANTIL FEMENÍ
Nou Bàsquet Alzira 54-58 C.B. Oliva

Partit molt disputat des de l’inici el que protagonitzaren el Nou Bàsquet Alzira i el C.B. Oliva,  que finalment es va decantar a favor del C.B. Oliva per xicotets detalls individuals. La igualtat va ser màxima entre els dos conjunts durant la primera meitat, però en la segona l’equip visitant es va aprofitar d’una baixada física de les nostres jugadores per aconseguir una renda de dotze punts.

En els últims dos períodes, una major solidesa defensiva i un atac més fluït van millorar l’anotació de les nostres infantils. El Nou Bàsquet Alzira va aconseguir reduir les diferències, però l’esforç no va resultar suficient per a culminar la remuntada. Al final, una derrota per només quatre punts que demostra la progressió de les jugadores entrenades per Inma i Melissa. L’equip va plantar cara en tot moment a un conjunt que els havia guanyat en la primera volta per vint-i-un punts.

ALEVÍNS
Nou Bàsquet Alzira Grana  37-56  C.B. Oliva “B “

Els jugadors que entrena Javi Valera van debutar en la segona fase de la competició amb una derrota davant del C.B. Oliva “B”, en un partit en el qual els visitants van dominar des del xiulit inicial, com ho demostren els parcials de cada període. El Nou Bàsquet Alzira grana només va poder imposar-se en un dels períodes.

Els nostres alevins no va poder desplegar el seu joc en cap moment i van donar massa facilitats defensives, que el conjunt rival no va dubtar a aprofitar. En atac, tampoc no van tindre el millor dia i no van mostrar l’encert de jornades anteriors, sobre tot en les acciones de baix de la cistella. Al final, una derrota que ha de servir d’estímul als xiquets i xiquetes de l’aleví grana per a continuar treballant i millorant de cara a la resta de partits d’esta segona fase.

BENJAMÍ
C.B. Moixent “A” 49-25  Nou Bàsquet Alzira

En la vesprada del diumenge, els benjamins que entrena José Borrull van vore com es tallava la ratxa de nou victòries consecutives a la pista del C.B. Moixent “A”, precisament l’equip que els havia infringit l’única derrota fins al moment. El conjunt local va demostrar la seua superioritat des del primer període i va portar el ritme de joc durant tot el partit.

Els jugadors alzirenys, que van estar menys encertats sota cistella del que en ells és habitual, no va tenir opció per a desplegar el seu joc i veien com, poc a poc, el Moixent anava distanciant-se en el marcador. A més, el fet de jugar en una pista llarga, a la que no estan acostumats, va passar factura als benjamins. Al final, una derrota clara que ha d’estimular als nostres jugadors per a continuar treballant i progressant, perquè encara tenen molt marge de millora per davant.

Un comentario para “SORT DISPAR DELS EQUIPS DE LA PEDRERA”

  • Bill Laimbeer says:

    Enhorabona als tres equips infantils que estan millorant ampliament els resultats de la campanya anterior i especialment al Gruphac que ara mateix te moltes possibilitats de classificar-se per jugar la fase d’ascens. Dissabte davant Aldaia heu de demostrar que poder competir amb els millors.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials