Després de dues setmanes de descans, important pas endavant del sènior B en les seues aspiracions d’aconseguir l’ascens en el duel contra el C.B. Polinyà per un contundent 77-46, en un partit en què els jugadors entrenats per José Borrull no van donar cap opció al rival. Amb aquesta victòria, el conjunt alzireny es col·loca tercer classificat, a un triomf del Juventut Xàbia, però, això sí, amb dos partits disputats menys.

Després d’uns minuts inicials molt dubitatius, amb un excés de precipitació en les seues accions que provocaven errades i pèrdues de baló, els primers avantages en el marcador van ser per a l’equip visitant (3-7, min. 3). Però la reacció va ser inmediata.

Els jugadors alzirenys van posar la directa. La defensa pressionant en tota la pista va començar a donar fruits, recuperant balons i aprofitant la velocitat en la transició. El Nou Bàsquet Alzira aconseguia empatar l’encontre i posar-se per davant per primera vegada (12-7, min. 6). No obstant això, els desajustos defensius permetien anotar en transició als visitants i s’arribava al final del primer quart amb un resultat de 21-13.

El començament del segon parcial va resultar erràtic per al conjunt alzireny, amb dificultats per a atacar la defensa en zona plantejada pel Polinyà, però mantenint la intensitat defensiva que impedia als locals acostar-se en el marcador. No obstant això, de la mà de Salva i Alberto, que van contagiar la seua intensitat i agresivitat a la resta dels seus companys, va tornar la pressió a tota la pista i els contraatacs ràpids. Precisament, un triple de Salva posava el 30-13 amb el qual els alzirenys començaven a obrir distàncies en el marcador. Després d’una tímida reacció dels visitants, que els va acostar fins al 34-21, les coses van tornar a la normalitat i un triple de nou  sobre la botzina de Salva deixava el partit controlat al descans (41-25).

En la represa, l’avantatge es va disparar per damunt dels vint punts (53-27), gràcies a la defensa en tota la pista i a l’encert anotador dels alzirenys, on van destacar sobre tot Salva, amb quatre triples en tot el partit, i Fèlix Lahoz sota les cistelles, fet que va permetre als nostres sèniors ampliar la diferència (61-38) al final del tercer període.

L’últim quart va servir per a certificar la victòria d’un Nou Bàsquet Alzira que, malgrat quedar-se els cinc primers minuts sense anotar, va incrementar el seu avantatge. El resultat final de 77-46 consolida a l’equip entrenat per José Borrull en la tercera posició de la classificació. La setmana que ve toca ratificar el bon treball realitzat davant del Llosa Bàsquet. Enhorabona, xicons…