Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

Hem arribat a un acord amb el València Bàsquet per assistir al partit d’Eurolliga que es disputarà a la Font de Sant Lluis el dijous 3 de març a les 19:45 entre el Power Electronics València i el Fenerbahçe Ulker turc.

L’assistència al partit queda englobada en el Programa Clubs a la Fonteta amb el que el més important club de bàsquet valencià vol reconéixer la tasca que la resta de clubs de la Comunitat fan per a la formació de jugadors i per la difusió de l’esport en general.

A més a més de gaudir en directe d’un partit entre dos equips de l’elit del bàsquet europeu, els nostres jugadors i entrenadors podran:

Visitar l’Exposició commemorativa del 25 Aniversari del València Bàsquet.

Visitar la Sala VIP, Sala de Trofeus i Sala de Premsa.

Entrar a la pista pel túnel de jugadors.

Fotografiar-se amb el planter de jugadors del Power Electronics València.

El dia del partit a la pantalla del Pavelló s’anunciarà el nostre Club i es mostraran fotos dels nostres equips. Durant els temps morts del partit els nostres equips de base jugaran partits d’exhibició.

L’entrada al partit costarà tan sols 5 € per a socis i jugadors i acompanyants.

Hi haurà autobús que eixirà de la Plaça del Regne a les 17:30 hores. El preu de l’autobús serà de 2 Euros per als jugadors i entrenadors i 6 Euros per a la resta d’assistents.

Al temps que un dia històric per al Power Electronics que podria classificar-se per a la següent fase de la Eurolliga, sense dubte serà un gran dia per a tots els integrants del NOU BÀSQUET ALZIRA.

Necessitem l’assistència de tots els jugadors del club, així com l’acompanyament del màxim de socis i familiars.

Per a fer la reserva d’entrades heu de passar per l’oficina del Club abans del dilluns a les 21:00 h.

COMPTEM AMB TOTS!

3 comentarios para “EL N.B. ALZIRA A LA EUROLLIGA”

  • Comité organitzador says:

    Les entrades s’hauran de replegar el dimecres a l’oficina del club. Per als jugadors i entrenadors a partir de les 18:15 es farà la visita a la Sala de Premsa, de Trofeus, etc.
    Els jugadors que no puguen estar a eixa hora hauran d’estar a les 18:50 a les a la botiga del Power dins la Fonteta per a entrar a la pista i fer-se la foto.

  • Fran says:

    A quina hora ha de estar la gent que acudisca directa desde València??

  • elfèlix says:

    …queden les últimes entrades a disposició encara, confirmats ja més de 170 assistents.

    Vos esperem el dilluns les últimes reserves per a recolzar en este històric partit per al nostre club, i per al bàsquet valencià, davant de la primera vegada q ens podem classificar entre els 8 millors d’ Europa.

    Salut i força companys.

    Tots junts continuem fent gran el nostre club …

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials