Noticies X Equips
NBALZIRA A TWITTER
Compartir

EQUIP MIXTE ALDAIA 77 – GRUPHAC ARQUITECTURA ALZIRA 63

(10-5 / 6-8 / 10-4 / 7-11 / 8-12 / 12-0 / 14-8 / 10-10)

Els nostres infantils tenien una difícil papereta davant l’Aldaia, líder imbatut del Grup B de Preferent. Els alzirenys començaren amb una defensa mal ajustada, deixant molt lliure al pivot local núm. 4 que va anotar 7 punts amb molta facilitat en este període que acabava 10-5 per als de casa. El segon i tercer temps van resultar molt igualats. Les grans individualitats d’Aldaia eren contrarestades pel bon joc d’equip del xics d’Alberto que poc a poc aconseguien remuntar la diferència inicial per arribar al descans amb empat al marcador (33-33).

 Els minuts de descans no van truncar l’excel·lent moment del Gruphac que van eixir disposats a donar la sorpresa. Fruit del bon treball defensiu i sentit de l’anticipació els blaugrana continuaren furtant gran quantitat de balons i provocant nombres pérdues en el rival que començava a témer per la seua primera derrota al campionat. A l’acabar el cinqué període la superioritat dels alzirenys en el joc col·lectiu es traduïa en tan sols 5 punts d’avantatge a l’electrònic (41-45), que no havien sigut més per la gran quantitat de cistelles fàcils que havien estat incapaços de transformar. 

Els de la Ribera havien deixat escapar en vida al rival i el sisé temps va ser el punt d’inflexió del partit. Estos 5 minuts en què el Gruphac va baixar el seu nivell de joc van ser aprofitats despietadament per l’Aldaia per a endossar un parcial de 12-0 i posar-se 8 punts per dalt (53-45). El que havia costat 20 minuts d’aconseguir es va vindre a terra en tan sols 5. Els alzirenys havien de tornar a intentar la remuntada que es va fer encara més difícil quan Jesús va estar desqualificat per 5 personals. A partir d’eixe moment el pivot Isidro Torres va tornar a jugar a plaer contribuint a que l’avantatge d’Aldaia se n’anara als 20 punts (75-55). Una última reacció del Gruphac va deixar el marcador en el 77-63 final. 

Bon partit dels xicons d’Alberto que tingueren contra les cordes al líder del grup però a la fi, si perdones, acabes perdent, i això és el que va passar.

Deja un comentario

Noticies X Data
Xarxes Socials